Obavijesti

Promo sadržaj

Gdje pronaći idealan led za rashladiti omiljeno piće?

Gdje pronaći idealan led za rashladiti omiljeno piće?
11

U današnje doba kada je izrada koktela postala umjetničko djelo, kada se kod serviranje žestokih alkoholnih pića pazi na svaki detalj da bi se gostu u potpunosti pobudio i zadovoljio svaki osjetilni podražaj, kvaliteta i izgled leda, koji je sastavni dio tih alkoholnih napitaka, se sustavno bila zanemarivala

Razvodnjeni koktel ili whisky nema isti okus i ne pruža isti užitak kao onaj koji ima samo malo vode u svom sastavu. Obični ugostiteljski led brzo se topi, pun je bakterija i ima razne  mirise i okuse koji kvare posebni doživljaj tijekom ispijanja tih nepčanih užitaka. Rješenje je kristalno čisti PREMIUM LED koji nema bakterija, mirisa, okusa i mjehurića zraka. PREMIUM LED se proizvodi tako da se 2-­‐3 dana posebnim certificiranim strojem, pod velikim pritiskom, mikrovibracijama i koristeći proces obrnute osmoze (trostruka filtracija vode) izrađuju veliki blokovi leda koji se potom režu u kocke ili štapiće različitih veličina. Takav led osim što izgleda vrhunski, ima i vrhunske karakteristike. Uz to što nema bakterija, okusa i mirisa, PREMIUM LED se topi oko 2-­‐3 sata u alkoholnom piću, pritom ga brzo hladi oslobađajući vrlo malo vode. Sve te performance PREMIUM LEDA dozvoljavaju da kvalitete koktela, whiskeya i ostalih alkholnih pića dođu do maksimalnog izražaja. Ako poželite otisnuti logo svoga branda na PREMIUM LED, i ta usluga je dostupna.

Poslovni partneri Marko Babić, Boris Radovanović  i Goran Ljubojević bave se proizvodnjom i distribucijom PREMIUM LEDA koji je do sada pronašao put do brojnih zagrebačkih, dubrovačkih, opatijskih i mnogih drugih luksuznih barova, hotelskih i restoranskih lanaca.

Goran Ljubojević:

Mi jedini u ovom dijelu Europe, u Osijeku, proizvodimo i distribuiramo ovaj vrhunski proizvod koji zahtjeva puno ručnog rada i preciznosti oko završne obrade. PREMIUM LED je postao ugostiteljski standard u SAD-­‐u i Japanu te se sada počeo siriti Hrvatskom i Europom gdje se također nadamo da će to postati. Do sada dobijamo samo pohvale od klijenata za performanse našeg leda.

Najnovije sklopljeno partnerstvo ekipe koja stoji iza PREMIUM LEDA, u marketinške svrhe, je s vinarijom Erdut. Organizirali su originalnu i do sada neviđenu igru za javnost,“Pismo u boci”. Naime, došli su zajedno na ideju da zamrznu premium bocu erdutskog traminca (Ledena berba) u veliki kristalni blok PREMIUM LEDA. U praznu bocu su stavili pismo koje sadrži informaciju o bogatom dobitku koje vinarija Erdutu daruje sretnom dobitniku koji izvuče bocu iz ledenog bloka dok se on postepeno topi. Ledeni blok s pismom u boci se od četvrtka nalazi na osječkom Adventu u sklopu Sokolskog doma. Jedino pravilo je da se teški blok leda ne smije razbiti. Kako originalno!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.