Obavijesti

News

Komentari 33

Georgijevski: Izgubio sam brata Tošu, to mi je kazna

Georgijevski: Izgubio sam brata Tošu, to mi je kazna
1

Vozač Touarega Georgijevski u razgovoru za makedonski list Večer tvrdi da hrvatska policija nije uzela njegov iskaz i da istraga nije provedena

VIDEO

Vijest da mi je najbolji prijatelj Toše poginuo doznao sam od medicinskog osoblja i nikada ga neću zaboraviti, kazao je vozač Touarega Georgij Georgijevski kojemu je ovo prvi istup u javnosti od nesreće. Georgijevski također tvrdi da nije zaspao za volanom, i sjeća se svakog detalja nesreće. On je na kućnoj njezi, a kaže kako je bol zbog gubitka njegova bliska prijatelja najteža, a gubitak Toše najveća kazna i gore ne može biti. Sa svim hrvatskim medijima je, navodno, odbio razgovarati.
- I fizički i psihički sam slomljen i loše se osjećam. Pod stalnim sam medicinskim nadzorom, dva puta na dan me posjećuju doktori, primam injekcije, anestetike i sredstva za smirenje. Posjetili su me i neurolog i neuropsihijatar. No psihička bol je preteška. Jednostavno, kako se mogu osjećati nakon svega što se dogodilo? Tošu sam poznavao 15 godina, posljednjih šest godina smo se intenzivno družili. Izgubio sam najboljeg prijatelja i brata. Bili smo jako bliski. Kad me je oslovljavao, nikad nisam bio njegov vozač ili tjelohranitelj. Zvao me bratom. Kad mi se javljao, pozdravljao me s: `Kako si brate?`. Rijetko je dozvoljavao da ga netko drugi vozi. Dolazio je kod mene doma, vjerovali smo jedan drugom. Izgubio sam brata - rekao je Georgijevski za list Večer.
Potvrdio je i informaciju o tome da su netom prije nesreće zastali na benzinskoj postaji kako bi se odmorili.
Georgijevski je izjavio da je Tošu često vozio na toj relaciji, a tog dana je bila gusta magla. Prema njegovim riječima, Toše je sjedio na suvozačkom sjedištu koje je bilo potpuno spušteno i koje je dijelom bilo naslonjeno na stražnje sjedište. Ljiljana Petrović je sjedila na stražnjem sjedištu, iza vozača i samo ona nije bila vezana.
- Kako bih se mogao ne sjećati nesreće!? To je trenutak u kojem sam izgubio svog najboljeg prijatelja. Ništa nisam zaboravio. Svega se sjećam. No detalje ću reći na Sudu - kazao je Georgijevski.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Obrađeno više od 99,5 posto biračkih mjesta: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno više od 99,5 posto biračkih mjesta: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača
NAJVEĆA IZLAZNOST U 24 GODINE

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača

U usporedbi s proteklim godinama, ova izlaznost je za šest postotnih poena viša nego 2020. godine, 5,3 posto više nego 2016. godine, a premašila je čak i rekordnu 2015. godinu kada je do 11.30 sati glasalo 21,55 posto
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!