Obavijesti

Promo sadržaj

Germania donirala svježe voće i sokove liječnicima i medicinskom osoblju u Puli

Germania donirala svježe voće i sokove liječnicima i medicinskom osoblju u Puli
3

"Hvala što mislite na nas", poručuju djelatnici bolnica koje su u proteklih dva tjedna obišli aktivisti tvrtke Germania Sport.

Nakon Osijeka, Rijeke, Čakovca, Bjelovara, Splita, Zadra, Vinkovaca i Zagreba, tvrtka Germania Sport nastavlja pomagati, donacijom u Puli.

Riječ je o velikoj akciji tvrtke Germania Sport, usmjerenoj ka liječnicima i medicinskom osoblju u hrvatskim bolnicama koje se bore sa pandemijom virusa COVID-19, a kojima Germania donira svježe voće hrvatskih OPG-ova te vitaminske sokove za olakšanje u njihovom radu.

Akcija je nastavak društveno odgovornih aktivnosti nakon prvobitnih donacija u 9 hrvatskih bolnica kojima je Germania donirala ukupno 400.000kn.

„Naše društveno odgovorno poslovanje je zasnovano na posvećenosti menadžmenta i svih zaposlenih dobrobiti zajednice i pojedinca. Ponašati se odgovorno za nas znači da smatramo da ne postoji segment društva u kojem nema prostora za unapređenje njegove kvalitete i bez takvog odnosa prema zajednici nema napretka društva, ali ni rasta same tvrtke.“ poručuju iz Germanije.

Donaciju su uručili djelatnici Germanije Sport, Klara Kovač, Elvira Topčagić, Mirjana Rosanda i Nemanja Erceg.

Svjesna ozbiljnosti situacije u kojoj se cijela zemlja nalazi, ovom gestom Germania želi prenijeti poruku svim medicinskim djelatnicima da nisu sami, a istovremeno pomažući hrvatskim poljoprivrednicima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu