Obavijesti

Promo sadržaj

Germania donirala tonu voća liječnicima i osoblju KB Dubrava

Germania donirala tonu voća liječnicima i osoblju KB Dubrava
2

Tijekom proteklih nekoliko tjedana aktivisti tvrtke Germania Sport diljem hrvatske pomažu liječnicima i medicinskom osoblju donacijama sokova i svježeg voća hrvatskih OPG-ova

Nakon Osijeka, Čakovca, Rijeke i Bjelovara, Splita, Klinike Fran Mihaljević, Pule, Vinkovaca i Zadra, tvrtka Germania Sport nastavlja pomagati, velikom donacijom u zagrebačkoj KB Dubrava.

Riječ je o velikoj akciji tvrtke Germania Sport, usmjerenoj ka liječnicima i medicinskom osoblju u hrvatskim bolnicama koje se bore sa pandemijom virusa COVID-19, a kojima Germania donira svježe voće hrvatskih OPG-ova te vitaminske sokove za olakšanje u njihovom radu.

Akcija je nastavak društveno odgovornih aktivnosti nakon prvobitnih donacija u 9 hrvatskih bolnica kojima je Germania donirala ukupno 400.000kn za borbu protiva pandemije koronavirusa.

Donaciju su ispred KB Dubrava primile glavna sestra poliklinike Tanja Fistrić, mag.med.techn., Mila Studen, bacc.med.techn. i  Vesna Marinović, mag.med.techn., a donirano voće proizvod je hrvatskih OPG-ova. Na taj način želi se osim medicinskim djelatnicima, olakšati poslovanje i hrvatskim poljoprivrednicima. Donaciju bolnici dodijelila je djelatnica tvrtke Germania Sport, gđa. Grozdana Kupina.

Liječnici i medicinsko osoblje stoje na prvoj liniji obrane protiv ovog virusa koji nam je svima promijenio živote, svjesni smo njihovih vanrednih napora i želimo im na neki način olakšati njihov posao. Osim što pomažu, ovi ljudi riskiraju vlastito zdravlje, pa smo im ovim putem htjeli poslati nedvosmislenu poruku da mislimo na njih. Od početka smo uključeni u borbu protiv koronavirusa i nastavit ćemo i dalje pomagati cjelokupni sustav. Heroji su svuda među nama i ovim putem im želimo zahvaliti i barem kratko uljepšati dan“, poruka je Germanije.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 92 eura, među kojima su kupon za Wolt od 20 €, Lidl kupon od 15 €, Horizont Shop kupon od 15 € te mnogi drugi

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!
U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza
PROMO

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza

Jeste li kad čuli za tihi i održivi luksuz? Ante Vrban, nagrađivani arhitekt iz Šibenika, predviđa da će upravo ti pojmovi postati budućnost u izgradnji.