Obavijesti

News

Komentari 13

Gibon Kent siguran: Hrvatska će u nedjelju pobijediti Tursku

Gibon Kent  siguran: Hrvatska će u nedjelju pobijediti Tursku
4

Bjeloruki gibon Kent u subotu je na proslavi 91. rođendana Zoološkog vrta prognozirao sutrašnju pobjedu nogometne reprezentacije Hrvatske u utakmici s Turskom

VIDEO

 Bjeloruki gibon Kent u subotu je na proslavi 91. rođendana zagrebačkog Zoološkog vrta prognozirao sutrašnju pobjedu nogometne reprezentacije Hrvatske u utakmici s Turskom u prvom kolu Europskog prvenstva u Francuskoj.

U nastambu bjelorukih gibona u kojoj su mužjak Kent, ženka Kulička i njihovo mladunče bile su obješene dvije kutije, jedna označena zastavom Hrvatske, a druga zastavom Turske. U kutijama je bilo voće i povrće koje bjeloruki giboni jedu.

Radnici ZOO-a pustili su Kenta da prvi uđe u nastambu i povuče potez - trebao je izabrati iz koje će kutije - one sa zastavom Hrvatske ili one sa zastavom Turske, uzeti hranu. Kent se odlučio za kutiju s hrvatskom zastavom, za što je bio nagrađen velikim pljeskom oduševljene publike, među kojima su bili i nogometaši Dinama Petar Stojanović i Antonijo Ježina.  

"Sad smatramo da je Kent predvidio pobjedu Hrvatske i ja se nadam da će biti tako", izjavio je novinarima edukator ZOO-a Tomislav Krizmanić na proslavi 91. rođendana zagrebačkog Zoološkog vrta.

Rekao je kako je do sada, već dugi niz godina, sportske rezultate prognozirao njihov tapir Robi i u tome je bio izuzetno uspješan, sve utakmice je točno predvidio. No, budući da se sada Robi nalazi u jednom dijelu ZOO-a koji je u zahvatu modernizacije, odlučili su pružiti šansu i nekoj drugoj životinji u Zoološkom vrtu i tako su odabrali bjelorukog gibona Kenta.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...
POTVRDILI VJEŠTACI

Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...

U vještačenju su na tijelu utvrdili brojne ozljede, zbog čega su vještaci zaključili da se radi o nasilnoj smrti