Obavijesti

News

Komentari 17

GLAS: Plenkovićev bezobrazluk prešao je sve granice. Za stanje koje imamo odgovoran je on...

GLAS: Plenkovićev bezobrazluk prešao je sve granice. Za stanje koje imamo odgovoran je on...

U stranci GLAS napominju kako je Hrvatska najgora u EU po borbi s korona virusom te da smo gospodarski druga najgora zemlja u Europi. Ni za jedno od toga nisu krivi građani i opozicija nego sam premijer, navode

VIDEO

Stižu reakcije na veliki intervju premijera Andreja Plenkovića jednom tjedniku. Iz stranke GLAS navode kako je "povodom svečanog trenutka za Republiku Hrvatsku, izlaska premijera iz samoizolacije, taj isti premijer u intervjuu konstatirao da su za razbuktavanje korona krize krivi građani i opozicija".

- Bezobrazluk Andreja Plenkovića zaista prelazi sve granice dobrog ukusa - poručili su iz GLAS.a.

Navode kako je Hrvatska najgora u EU po borbi s korona virusom i, nažalost, po upravo objavljenim najnovijim podacima Eurostata,
gospodarski druga najgora zemlja u Europi. Daleko ispred nas je, navode, i Rumunjska.

Bez žaljenja, bez isprike, bez imalo empatije. To nije liderstvo
Bez žaljenja, bez isprike, bez imalo empatije. To nije liderstvo

- Ni za jedno ni za drugo nisu krivi ni neodgovorni građani ni opozicija. Kriv je osobno premijer Plenković i nekolicina ljudi s kojima se zatvorio u svoj ured i autoritarno, bez kontrole i suradnje s bilo kime donosi odluke. A onda nema ni dovoljno hrabrosti da za te katastrofalne odluke barem preuzme odgovornost - priopćili su.

Ako i postoji problem građana koji ne slijede upute Stožera, to je napominju, zato što ne vjeruju skupini stranačkih aparatčika koji od početka ove krize nekima dozvoljavaju što drugima zabranjuju.  

- Svu od reda bili su upregnuti u predizbornu kampanju svoje stranke zbog čega su neki i nagrađeni saborskim mandatima, a koji odluke i mjere donose kaotično, bez glave i repa, bez plana i programa - ističe se u priopćenju.

Andrej Plenković bi u srijedu trebao izaći iz samoizolacije
Andrej Plenković bi u srijedu trebao izaći iz samoizolacije

Iz GLAS-a podsjećaju da je oporba predložila stotine konstruktivnih ideja i od početka krize pozivala na suradnju. I prošli tjedan, kada se u Saboru cijelu noć govorilo na temu interpelacije o zdravstvu, ističu, predložen je cijeli niz konstruktivnih mjera i postupaka.

- Plenković i njegova klika na to su uvijek prezirno odmahivali rukom i radili po svojem. Hrvatska je, nažalost, najgora u Europi i po borbi s koronom i po gospodarstvu. Nakon što je njegova stranka već 6. godinu na vlasti bez prekida, premijer Plenković za to optužuje građane i oporbu. Čak i kad je izgovoren u svilenim rukavicama, bezobrazluk ostaje samo to, bezobrazluk - poručuju iz GLAS-a.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a