Obavijesti

News

Komentari 232

Glavaš u pismu: Žao mi je što tužim državu koju sam stvarao

Glavaš u pismu: Žao mi je što tužim  državu koju sam stvarao
7

U Osijeku na Saboru HDSSB-a istaknuli su nezadovoljstvo nekompetencijom aktualne vlasti, ali i neuvjerljivošću lidera glavne oporbene stranke Karamarkom

VIDEO

Zajednica Udruga HDSSB-a i stranka HDSSB održali su u Osijeku veliki svečani godišnji Sabor za koji je pozivnice potpisivao i slao osobno osnivač i predsjednik Zajednice Branimir Glavaš. Na Saboru su nazočili i članovi stranaka ujedinjenih u Savez za Hrvatsku koji se pripremaju za izbore za Europski parlament. 

Tom prilikom svi su pozdravili okupljene članove HDSSB-a i, prigodno, istaknuli nesposobnost i neučinkovitost vladajućeg SDP-a. 

Kujundžić: Birajmo političke znalce

 - Moramo odlučili hoćemo li ostati u ovom blatu, s onima koji jedno pričaju, a drugo rade, ali nas stalno bezočno kradu, ili ćemo izaći iz blata. Parlamentarni izbori jednaki su predsjedničkim. U EU parlament moramo birati političke znalce, a ne činovnike - rekao je na Saboru Milan Kujundžić, predsjednik Hrvatske zore i predsjednički kandidat Saveza za Hrvatsku

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Glavaš: Vrijeme je za ljude koji žive za Hrvatsku

Na Saboru je pročitano i pismo koje je iz Mostara poslao Branimir Glavaš koji je najviše govorio o svom devetogodišnjem progonstvu.

 - Ne zna čovjek što je veća tragedija hrvatske stvarnosti: apsolutna i iritirajuća nekompetentnost i neozbiljnost trenutne Milanovićeve Vlade, ili nevjerojatna i frustrirajuća neposobnost i neuvjerljivost trenutnog 'lidera' najveće oporbene stranke Karamarka. Vrijeme je za političke opcije i ljude koji žive za Hrvatsku i koji su spremni dijeliti sudbinu svog naroda i njegovu muku, a ne sve besramno promatrati iz svojih udobnih i preplaćenih fotelja sa skrivenim podsmjehom na licu - poručio je Glavaš svojim sljedbenicima navodeći ih da je došlo vrijeme za Savez za Hrvatsku i HDSSB. 

Glavaš je također podsjetio da se sada već gotovo 4 godine i 6 mjeseci nalazi u zatvoru, a da je početkom rujna 2010. godine podnio Ustavnu tužbu koju taj sud nije riješio pune 3 godine i 8 mjeseci. 

 - Čekao sam i čekao, nadajući se da će se uvažena gospoda udostojiti riješiti taj predmet, makar i negativno, ali u roku koji im nalaže Europska konvencija za zaštitu ljudskih prava, a to je najduže do 3 godine. Ne uzdajem se više u pravednost koju u Hrvatskoj simboliziraju najviši političko-pravosudni 'organizmi' pa sam odlučio, kao jedini mogući pravni potez koji mi je preostao,  tužiti Hrvatsku Europskom sudu za ljudska prava u Strasbourgu, a što sam i učinio sredinom ovog tjedna - poručio je Glavaš dodajući kako mu je žao što je morao tužiti vlastitu državu koju je stvarao, ali da nema drugog načina da dokaže svoju nevinost. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 232
VIDEO

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...
EU IZBORI

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...

Po snazi HDZ-a, Plenković sigurno osvaja petogodišnji mandat na izborima 9. lipnja. To će opet otvoriti raspravu o tome hoće li uopće ostati u Hrvatskoj ako mu ponude pozicije unutar europskih institucija

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti
VIDEO Domovinski pokret: 'Mi ćemo pregovarati sa svima, kao što se pregovara i u ratu...'
'JASAN STAV OKO SDSS-A'

VIDEO Domovinski pokret: 'Mi ćemo pregovarati sa svima, kao što se pregovara i u ratu...'

Domovinski pokret odbija prijedlog Mosta s kojim bi se stvorila velika koalicija koja bi srušila HDZ. 'To nije dobra ideja', rekao je Mario Radić