Obavijesti

News

Komentari 147

Glumac shrvan zbog nesreće: Želim se sresti s obitelji Kuduz

Glumac shrvan zbog nesreće: Želim se sresti s obitelji Kuduz
1

Stabilno je: Emir Hadžihafizbegović više nije u Novoj Gradiški, a šefovi u bolnici navodno nisu znali da će ga prebaciti na liječenje u slavonskobrodsku bolnicu

VIDEO

Protiv glumca Emira Hadžihafizbegovića (53) policija će podnijeti kaznenu prijavu za izazivanje prometne nesreće. Njega su u utorak prebacili iz Opće bolnice Nova Gradiška u Bolnicu "Dr. Josip Benčević" u Slavonskom Brodu.

Za to prebacivanje šefovi novogradiške bolnice, neslužbeno doznajemo, nisu znali, nego ih je u srijedu ujutro zatekao Emirov prazan krevet. Josip Kolodziel, šef odjela kirurgije, tvrdi kako informacija nije točna već da je znao za prebacivanje glumca.

- To je njihova odluka, ja to nisam tražio. Da nisam imao povjerenja u vas, tražio bih da me operiraju u Zagrebu ili Sarajevu. Prema meni su se ovdje svi odnosili korektno - rekao je glumac jednom od liječnika dok su ga prebacivali u Slavonski Brod.

Glumac je za portal sbplus rekao kako se zahvaljuje medicinskom osoblju u Novoj Gradiški i Slavonskom Brodu, na profesionalnosti i maksimalnoj ljudskoj pažnji koju su pokazali prema njemu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Prije svega, želim izjaviti sućut obitelji gospođe Anice Kuduz. Osnovna misao koja kola mojom glavom je da je to nešto što me jako potreslo, ali, nažalost, ja nikakvu sliku ispred sebe nemam, osim jednog tunela, mraka. Ničega. To moje stanje, međutim, ničim ne umanjuje bol obitelji koja je izgubila jednog svog člana - rekao je Hadžihafizbegović za sbplus.

- Želim dodati da generalni osjećaj koji vlada mojom psihom jest: prvo, beskrajna potreba da se sretnem s obitelji Kuduz i drugo, da se u cijelosti rasvijetle okolnosti pod kojima se nesreća dogodila - dodao je.

Supruga Emira Hadžihafizbegovića, Aida, nije izlazila iz bolničke sobe, dok je on bio u novogradiškoj bolnici. Premda nije dopušteno, u sobu su donijeli još jedan krevet na kojemu je zabrinuta žena prespavala uz supruga, a dali su joj i bolničku večeru.

- Gospodin Hadžihafizbegović je, osim ozljede ramena koja je sanirana u Novoj Gradiški, pretrpio i ozljedu kralježnice. Njegovo liječenje je nastavljeno u Slavonskom Brodu - rekao je Tihomir Biščević, sanacijski ravnatelj Bolnice "Dr. Josip Benčević".

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 147
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a