Obavijesti

Promo sadržaj

Godina dana bezbrižnog digitalnog bankarenja uz Addiko banku

Godina dana bezbrižnog digitalnog bankarenja uz Addiko banku
1

Addiko banka kontinuirano ulaže u poboljšanje kvalitete života te svojim korisnicima osigurava jednostavne, brze i praktične bankarske usluge.

VIDEO

Predvodnici trendova u digitalnom bankarstvu u Hrvatskoj donose inovativna rješenja kojima se izdvajaju od konkurencije, kao i usluge te proizvode koji se fokusiraju na ono što je korisnicima bitno, a prilagođeni su aktualnim uvjetima života i rada.

Tako će novi klijenti koji prenesu primanja u Addiko banku biti oslobođeni plaćanja mjesečne naknade uz Gold paket bankarskih usluga u trajanju od čak godine dana. U sklopu Gold paketa klijenti mogu koristiti Addiko debitnu i kreditnu karticu, štediti uz E-knjižicu te koristiti usluge Uniqa osiguranja – sve bez naknade prvih 12 mjeseci, kao i nikad jednostavnije i brže upravljati financijama uz mobilno i internet bankarstvo.

„Na hrvatskom su tržištu mobilno i internet bankarstvo najbrže rastuće usluge i najviše je korisnika bankarskih usluga koji ih planiraju aktivirati u skorije vrijeme. Kao predvodnici digitalne transformacije potičemo rast digitalnog bankarstva, približavamo se životnim stilovima i potrebama naših korisnika, a njima su mobilnost, brzina i jednostavnost iznimno važne. Stoga bismo voljeli da klijenti koji traže novu banku daju svoje povjerenje nama, postanu Addiko i iskoriste posebnu promociju tijekom koje se mogu uvjeriti u kvalitetu naše usluge potpuno besplatno“, poručila je Petra Bašić Jantolić, izvršna direktorica Upravljanja proizvodima i odnosima s klijentima za građanstvo iz Addiko banke.

S Gold paketom Addiko banke, inače vrijednim 79 kn mjesečno, korisnici imaju sve usluge koje su im potrebne na jednom mjestu te dobivaju najbolje rješenje za raspolaganje svojim sredstvima u bilo koje vrijeme i gdje god se nalazili.

Addiko banka je i prva banka u Hrvatskoj koja ima potpuno digitalno rješenje - Addiko Virtualnu poslovnicu - u kojoj je moguće u samo 5 jednostavnih online koraka, odnosno bez odlaska u banku, otvoriti novi račun ili podignuti kredit.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve