Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Godinama tragali za njim, a na kraju im sam došao u policiju

Anto Jukić (63) osuđen je na dvije godine zatvora zbog 25 grama kokaina. Potom se uspješno skrivao policiji. No lani u ožujku ušetao je u policijsku postaju u Zagrebu po neke dokumente...

Zagreb: Objava presude Anti Jukiću optuženom za preprodaju droge
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
48 komentara

- Opa!!! Gospodine, pa za Vama je izdana tjeralica - rekli su 14. ožujka 2018. godine policajci Anti Jukiću koji je, nakon godina skrivanja, ušetao u policijsku postaju u Zagrebu kako bi sredio neke papire. Jukić je, naime, u odsutnosti bio nepravomoćno osuđen na dvije godine zatvora jer je u garaži držao 25,42 grama kokaina radi daljnje prodaje.

Policija je drogu zaplijenila 25. ožujka 2001. no potom je Jukić nestao s radara institucija progona. U međuvremenu je Vrhovni sud 2013. godine potvrdio presudu. Kad je 14. ožujka 2018. ušetao u policiju završio je u istražnom zatvoru u kojem je bio do 23. kolovoza 2018. godine. Tih pet mjeseci uračunava mu se u kaznu.

Pavić, kojem je bilo suđeno u odsutnosti, zahtijevao je ponovno suđenje kako bi se mogao suočiti sa svjedocima i dobio ga. Ponovno je osuđen na dvije godine.

- Imate mogućnost podnijeti zahtjev za ublažavanjem kazne i u njemu iznijeti olakotne okolnosti koje vam idu na ruku - rekla je u utorak sutkinja Tanja Pavelin osuđeniku nakon objave presude. 

Možda vas zanima i ovo:
Message