News

Komentari 18

Golemi redovi pred Petrovom: 'Pomozite nam, darujte krv, sve krvne grupe nam sad nedostaju'

Golemi redovi pred Petrovom: 'Pomozite nam, darujte krv, sve krvne grupe nam sad nedostaju'

Molimo da svi oni koji mogu dođu dati krv u najbliže centre, apelirala je Silvana Radovanović iz Crvenog križa i zahvalila građanima koji pomažu ljudima pogođenim potresom na sve moguće načine

Kad već nisam u naponu snage da odem pomoći lopatom, otišao sam dati krv kao i svakih pola godine. U Petrovoj 3 je preko 200 ljudi. Po riječima portira čeka se dva do tri sata, ali ide i brže. Svi su dobro raspoloženi, u red dolaze zaposlenici i dijele kavu, čaj, kišobrane, i nije kasno da se svi vi koji možete zaputite napraviti dobro djelo. Naša srca su s Banijom, rekao nam je Domagoj Jakopović Ribafish, jedan od mnogih građana koji su se nesebično odazvali na apel jer znaju da svaka kap krvi nekome može spasiti život, a potrebe su sad veće nego inače.

'Nedostaje nam svih krvnih grupa'

- Molimo građane da pričekaju s humanitarnom pomoći, da je ostave kod sebe neko vrijeme ili da je dostave u najbliži Crveni križ. Osobe koje su evakuirane na sigurnom su i zbrinute, imaju svu pomoć. Molimo da svi oni koji mogu dođu dati krv u najbliže centre, jer svih grupa krvi nedostaje - apelirala je Silvana Radovanović iz Crvenog križa za N1.

POGLEDAJTE VIDEO: Uživo ispred Petrove 

Od srca je zahvalila građanima koji pomažu ljudima pogođenim potresom na sve moguće načine. Napomenula je da su gužve velike te da su im potrebne sve krvne grupe.

.

.

POGLEDAJTE SNIMKE IZ RAZRUŠENE PETRINJE:

Najčitaniji članci