Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
67 komentara

Golf i pol: Od pola starog auta napravio roštilj za svoju ekipu

Očerupali smo ga potpuno i, kad je stajao tako jadan, palo nam je na pamet da bismo ga mogli prepoloviti i od njega napraviti prikolicu - prisjeća se Slaven Krstić

Slaven Krstić
Foto: Slaven Krstić
67 komentara

Stobrečanin Slaven Krstić (30) je prije godinu i pol potrošio 50.000 kuna za tuniranje Golfa “jedinice”, a kupio je još jedan za dijelove. Kad je od njega ostala samo karoserija, sinula mu je ideja.

Da sam uzimao kunu od svakoga tko se želio fotografirati kraj Golfa i pol, zaradio bih više nego na prodanim ćevapima - kroz smijeh govori Slaven 

- Očerupali smo ga potpuno i, kad je stajao tako jadan, palo nam je na pamet da bismo ga mogli prepoloviti i od njega napraviti prikolicu - prisjeća se Slaven, koji je s prijateljem Markom Matićem (23) od staroga Golfa napravio prikolicu s roštiljem.

Golf i pol, kako je nazvao svoj izum, Slaven je premijerno predstavio prošlog kolovoza kad je za blagdan Sv. Jere pekao roštilj.

- Da sam uzimao kunu od svakoga tko se želio fotografirati kraj Golfa i pol, zaradio bih više nego na prodanim ćevapima - kroz smijeh govori Slaven, dugogodišnji zaljubljenik u Volkswagene.

Nesvakidašnja prikolica i dalje je hit, a dolaze je gledati ljudi iz cijele županije, ali i gosti Slavenova kafića u Stobreču. 

Prikolicu je u osnovi zamislio kao roštilj za potrebe kafića, no onda ju je odlučio voziti na piknike i zabave s društvom.

- Odemo negdje u prirodu, naložimo vatru, nabacimo žar i bez problema ispečemo šest kilograma mesa - objašnjava Marko, koji mu je pomogao u konstruiranju prikolice. 

Sljedećih će dana prikolicu odvesti na tehnički pregled kako bi je mogli registrirati, a u lipnju će Slaven i Marko Golf i pol odvesti na karlovački skup ljubitelja VW-a.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message