Obavijesti

Promo sadržaj

Gorenje G-Force usisavači: Brutalni prema prašini

Gorenje G-Force usisavači: Brutalni prema prašini
2

Učinimo usisavanje zabavnim i jednostavnim! Gorenje ponosno predstavlja novu generaciju vrhunskih Gorenje G•Force usisavača koja se, osim izrazito malom potrošnjom energije i tihim radom, može pohvaliti i produženim, 5-godišnjim jamstvom

Naime, u periodu od 10. ožujka do 10. lipnja 2019. godine, vrhunski Gorenje G•Force usisavači uz redovne 2 godine garancije, dolaze s dodatne tri godine garancije koje je , moguće ostvariti registracijom na internetskoj stranici www.gorenje.hr.

Novi Gorenje usisavači savršeno su rješenje za sve vrste nereda. Jednostavni za korištenje i prenošenje te ergonomski oblikovani, novi usisavači Gorenje G•Force, dostupni su u nekoliko razina G•ForceLite, G•ForcePlus i G•ForcePro. Svaka od navedenih linija donosi upravo ono što svakom kućanstvu treba – zaštitni rub koji štiti i namještaj i usisavač od slučajnih udaraca za vrijeme usisavanja, XpandZone četku s ergonomskim X oblikom dvostrukog otvora za brže i učinkovitije sakupljanje prašine te HEPA ili dvostruko HEPA filtriranje koje sprječava ispuštanje 99% čestica u okolni zrak uključujući pelud i grinje, što je izrazito važno za sve, a posebno za osobe koje pate od alergija ili astme. 

U asortimanu G•Force usisavača možete odabrati modele koji imaju mogućnost pohranjivanja prašine u posudu, modele koji imaju mogućnost pohranjivanja prašine vrećicu ili modele koji objedinjuju oba načina. Tihi rad usisavača omogućit će ranojutarnje ili kasnovečernje čišćenje bez ometanja susjeda, a jednostavno upravljanje učinit će obvezu usisavanja lakom, čak i opuštajućom. Dodatnu sigurnost donijet će vam produženo petogodišnje jamstvo na Gorenje G•Force usisavače. 

Kako ostvariti pravo na 3+3 godine garancije?

  • U razdoblju od 10.03. do 10.06.2019. kupite Gorenje usisavač iz G•Force linije (modele možete pogledati ovdje). Kupovina se odnosi isključivo na račun izdan u RH u razdoblju od 10.03. do 10.06.2019.
  • Registrirajte se na internetskoj stranici www.gorenje.hr. 
  • Registraciju izvršite najkasnije 30 dana od kupovine usisavača, odnosno od datuma koji je naveden na računu.
  • Nakon uspješne registracije, na e-mail adresu dobit ćete potvrdni jamstveni list s 5 godina garancije. Jamstveni list potrebno je čuvati do isteka garancije.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve