Obavijesti

Promo sadržaj

Gorenje WaveActive perilice i sušilice rublja za čistu peticu

Gorenje WaveActive perilice i sušilice rublja za čistu peticu
2

Gorenje WaveActive perilice i sušilice rublja odlikuje privlačna cijena, zajamčena kvaliteta, provjerena sigurnost, moderan dizajn i učinkovitost za pet

Osmišljene su na način da odrade sav prljavi posao na učinkovit, jednostavan i ekološki prihvatljiv način. Perilice karakteriziraju jedinstvene bočne stranice StableTech i novi inverterski PowerDrive motor koji osigurava veliku uštedu energije. Jedinstveni uzorak bubnja u obliku valova u kombinaciji sa specijalnim 3D rebrima omekšava vlakna kako bi odjeći pružio najnježniji tretman i osigurao savršeno čisto rublje, s minimalnim naborima.

WaveActive sušilice rublja sadrže najsuvremenije tehnologije sušenja rublja. Programi su osmišljeni kako bi rublje bilo mekše i gotovo bez potrebe za glačanjem, IonTech obogaćuje rublje negativno nabijenim ionima koji smanjuju nabore, te stvaraju okruženje bez većine alergena i bakterija, a SteamTech parom na kraju programa sušenja djeluje kako bi rublje bilo zaglađenije. 

Najbolji omjer cijene i kvalitete jamči BestBuy nagrada koja krasi WaveActive perilice i sušilice iz Gorenja, a dodjeljuje se na temelju odabira hrvatskih građana i struke koja se bavi opremanjem interijera. WaveActive perilice i sušilice nisu samo privlačne cijenom, kvalitetom, sigurnošću i učinkovitosti, one su i moderno dizajnirane što svjedoči Red Dot nagrada za dizajn koju ponosno nose. 

Perilice i sušilice rublja iz WaveActive generacije odgovaraju svim najvišim ekološkim standardima, te ih karakterizira izuzetna energetska učinkovitost do A+++, dolaze s 5 godina garancije, a na inverterski motor perilice svaki kupac, uz prijavu, ostvaruje čak 10 godina garancije. 

Čista petica – cijena, kvaliteta, sigurnost, dizajn i učinkovitost, za čisto rublje!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve
Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama
PROMO

Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama

Paneuropska banka čija je članica i Zagrebačka banka prva je bankarska grupa koja je lansirala ovu karticu za sve svoje proizvode na 12 tržišta