Obavijesti

News

Komentari 37

U Čakovcu gorjelo skladište i barake, dim se širio gradom

U Čakovcu gorjelo skladište i barake, dim se širio gradom
11

Požar koji se dogodio na drvenim barakama u Ulici dr. Ivana Novaka prijetio je da će se proširiti na području susjednog poduzeća Proming i na trgovački centar Konzum

Požar koji je u utorak poslije 19 sati zahvatio drvene barake u Čakovcu u vlasništvu tvrtke Čakovečki mlinovi stavljen je pod nadzor i više nema opasnosti od njegovog širenja, potvrdili su Hinu  iz Policijske uprave međimurske i međimurski župan Matija Posavec koji je na terenu.

POGLEDAJTE VIDEO Požar u Čakovcu

Pokretanje videa ...

"U jednom trenutku to je izgledalo dosta dramatično, ali glavno je da su naši vatrogasci stavili požar pod kontrolu i nema opasnosti za taj dio grada i građane. U gašenju požara sudjelovalo je 70-ak vatrogasaca. Tijekom noći i sutrašnjeg dana organizirat će se dežurstva",  rekao je župan Posavec i dodao da će sutra naručiti ispitivanje zraka na mjestu požara.

Prema njegovim informacijama u požaru nema ozlijeđenih, niti je bilo poziva Zavodu za hitnu medicinu Međimurske županije.

POGLEDAJTE VIDEO Požar u Čakovcu

Pokretanje videa ...

Požar koji se dogodio na drvenim barakama  u Ulici dr. Ivana Novaka prijetio je da će se proširiti na području susjednog poduzeća Proming i na trgovački centar Konzum. 

Prema neslužbenim informacijama požar je došao na nekoliko metara do tih objekata i  tada je stavljen pod kontrolu.

Iz PU međimurske su najavili da će sutra biti obavljen očevid, nakon kojeg će objaviti i više informacija o požaru.