Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
45 komentara

Građani skupljali čepove za osvjetljenje osječkog mosta

Trajna rasvjeta postavljena je zaslugom samih Osječana koji su u "Coca-Colinoj" akciji "Osvijetlimo naš most" prošlih mjeseci prikupili ukupno 108.048 zatvarača, po jednoga za svakoga građanina

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Osječki pješački most u Osijeku, jedan od najpoznatijih gradskih simbola, u ponedjeljak uvečer dobio je svoju trajnu rasvjetu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osijek: Stanovnici prikupljali čepove kako bi osvijetlili most Reporter: Danijela Mikola

Posted by 24sata on Monday, 26 June 2017

Trajna rasvjeta postavljena je zaslugom samih Osječana koji su u "Coca-Colinoj" akciji "Osvijetlimo naš most" prošlih mjeseci prikupili ukupno 108.048 zatvarača, po jednoga za svakoga građanina.

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Projekt osvjetljenja osječkog pješačkoga mosta "Coca-Cola" sustav u Hrvatskoj proveo je u suradnji s gradom Osijekom i austrijskom tvrtkom "Zumtobel" koja je zadužena za tehničke radove postavljanja rasvjete.

Direktor prodaje "Coca Cole" za istočnu Hrvatsku Stjepan Petrović kazao je kako tvrtka redovito pokreće akcije koje pridonose poboljšanju života lokalne zajednice, a odlučili su osvijetliti osječki pješački most, s preko 200 komada rasvjetne opreme, kako bi Osječani, ali i turisti, kojih je u kontinentalnoj Hrvatskoj sve više, mogli uživati u njegovoj punoj ljepoti.

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Dodao je kako tvrtka, koja iduće godine obilježava 50. godina djelovanja u Hrvatskoj, veliki dio svojih sredstava vraća u zajednicu, a ovom su se akcijom priključili sličnim potezima koje poduzimaju drugi gradovi u Europi i svijetu, jer žele da osječki pješački most bude točka interakcije između građana i onoga što se događa u gradu i Slavoniji.

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Osječki gradonačelnik Ivan Vrkić zahvalio je "Coca Coli" na pokrenutoj akciji, kojom, kako drži, "vraća zajednici i u nju ulaže, od čega svi imaju koristi".

To je izvrstan primjer za sve ostale, kojima je stalo do ovoga grada, da zajedno ulažemo u Osijek, kako bi stvorili bolje uvjete za život, zapošljavanje i uživanje u Osijeku, poručio je Vrkić.

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message