Obavijesti

News

Komentari 37

Gradonačelnik Broda planira kazneno prijaviti - sam sebe

Gradonačelnik Broda planira kazneno prijaviti - sam sebe
1

Mirka Dusparu na čin je potaknuo upit vijećnika Stribora Valente (SDP) koji od gradonačelnika traži da objasni zašto za dovršenje tržnice nedostaje 2 mil. kuna

VIDEO

Gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara odlučio je podnijeti kaznenu prijavu policiji ni više ni manje nego protiv samoga sebe! Na taj čin potaknuo ga je upit vijećnika Stribora Valente (SDP) na današnjoj sjednici Gradskog vijeća kada je od Duspare tražio da odgovori zašto za dovršenje obnove gradske tržnice sada nedostaju dva milijuna kuna, iako je od prvotne procjene toga projekta kredit od tada potrebnih šest milijuna kuna podignut na iznos od oko 10 milijuna kuna.

- Kako je moguće da unatoč povećanju plana za četiri milijuna sada još manjkaju dva milijuna da se tržnica dovrši. Gdje su nestala ta dva milijuna, a kako je izvođač radova na tržnici osječka Gradnja moguće je da je taj novac otišao za stan kojeg je gradonačelnik Duspara kupio u Osijeku od te iste tvrtke-kazao je vijećnik Valenta.

Kako se Vijeće nije očitovalo na tu, kako su nezavisni vijećnici udruge Pravaš nazvali uvredom na račun gradonačelnika, Duspara je napustio vijećnicu, a s njim i svih šest vijećnika udruge Pravaš.

- Još danas ću podnijeti policiji kaznenu prijavu protiv sebe jer želim da se istraži kako je tvrtka Gradnja dobila posao obnove tržnice i jesam li ja doista dva milijuna kuna potrošio za kupnju stana u Osijeku. Vijećnik Valenta me je tim upitom doslovce proglasio kriminalcem i zato tražim da policija sve istraži-kazao je na izvanrednoj tiskovnoj konferenciji gradonačelnik Mirko Duspara te odlučio da do kraja svoga mandata više neće sudjelovati na sjednicama Gradskog vijeća. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović