Obavijesti

News

Komentari 21

Gradonačelnik Ogulina: 'Da sam pozitivan saznao sam iz medija'

Gradonačelnik Ogulina: 'Da sam pozitivan saznao sam iz medija'
1

Naime, gradonačelnikov zamjenik Danijel Vukelja od srijede je u samoizolaciji s potvrđenom infekcijom, ali bez simptoma, te su u četvrtak testirani svi njegovi kontakti

VIDEO

Gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović obolio je od Covida-19, potvrđeno je Hini u Stožeru Civilne zaštite u četvrtak navečer. Domitrović je poručio da se osjeća dobro, "upravo odlično", te je najavio da će u petak, kada se budu znali svi rezultati testiranja, objaviti način na koji će se to odraziti na vođenje grada i funkcioniranje Gradske uprave.

Pogledajte kako su političari slavili izbore: 

Pokretanje videa...

Izbori 01:03

Naime, gradonačelnikov zamjenik Danijel Vukelja od srijede je u samoizolaciji s potvrđenom infekcijom, ali bez simptoma, te su u četvrtak testirani svi njegovi kontakti, njih 27. Vukelja je za Jutarnji list izjavio kako ima simptome te kako se izolirao sa suprugom od ostatka obitelji na gornjem katu kuće. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Domitrović se u četvrtak oko ponoći obratio sugrađanima putem društvenih mreža te izjavio kako je upravo iz medija saznao da je pozitivan. 

Euro bi se zbog korona virusa mogao igrati u samo dva grada
Euro bi se zbog korona virusa mogao igrati u samo dva grada

- Poštovane sugrađanke i sugrađani, već dva dana nalazim se u samoizolaciji zbog sumnje da sam zaražen koronavirusom. Danas sam bio na testiranju i upravo sam iz medija saznao da je test pozitivan! Nemam nikakve simptome i dobro se osjećam. Naravno, u samoizolaciji ostajem do potpunog ozdravljenja. Sa radom nastavljam iz samoizolacije, putem e -maila, telefonske i video veze. Nažalost, virus se  uvukao u sve pore društva i izgleda da počinjemo plaćati danak neodgovornog ponašanja.
Sve vas pozivam na odgovorno ponašanje, pratite naputke struke i budite odgovorni. Živi, zdravi i negativni na virus bili - napisao je Domitrović.

U nevezanom slučaju u četvrtak je bilo pozitivno još četvero Ogulinaca,  te je Ogulin postao novo žarište gdje epidemiolozi poduzimaju sve da izoliraju infekciju, odnosno da se ona prestane širiti.

Prvo korona pa bubonska kuga: Jeli meso svisca pa se zarazili...
Prvo korona pa bubonska kuga:  Jeli meso svisca pa se zarazili...

Do sada je potvrđeno da je u zagrebačkoj Klinici za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević hospitalizirana 83-godišnjakinja iz Vrhovina, koja je bila kod kćeri u Ogulinu, a ostali se liječe kod kuće. Riječ je o najmanje jedanaest osoba, sutra će biti objavljen točan broj.

Zgrada Gradske uprave bila je od srijede zatvorena, a u četvrtak se, po preporuci epidemiologa, normalno radilo, osim što je dio zaposlenika u samoizolaciji.

U Karlovačkoj županiji od početka epidemije pa do četvrtka bilo je 57 slučajeva  zaraze, 26 aktivnih slučajeva.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.