Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
22 komentara

Gradonačelnika Virovitice čuvaju policajci od plastike

Mnogi Virovitičani vjeruju kako je gradonačelnik i bivši ministar MUP-a Kirin pokretač ovog projekta. Kirin kaže da nije pokretač, ali podžava akciju

čitatelj
Foto: čitatelj
22 komentara

Virovitička policija odlučila je zaustaviti divljanje vozača na tom području. Međutim, kako nemaju dovoljno ljudi da zaustavljaju i kažnjavaju sve prebrze i nesavjesne vozače, umjesto pravih policajaca “plašit” će kartonske i plastične makete policajca.
- Kada vozači primijete policijsko vozilo i ljude u njemu, uvijek uspore i pripaze kako će nastaviti vožnju pa vjerujemo da će ovaj projekt zabilježiti dobre rezultate - kaže policijski načelnik Slavko Kopjar. Građani ovog dijela Slavonije pohvaljuju uvođenje kartonskih i plastičnih policajaca na cestama, a u PU virovitičko-podravskoj upozoravaju vozače kako se iza maketa ipak katkad nalaze i uređaji “multanova” ili živi policajci koji evidentiraju svako nepoštivanje zakona i ugrožavanje sigurnosti na cestama.
- Možda su nekome policajaci od kartona smiješni, ali svaka ideja koja pridonosi sigurnosti u prometu dobro je došla. Podravsku magistralu mnogi nazivaju cestom smrti - objašnjava prvi Virovitičanin Ivica Kirin. Bivši prvi policajac siguran je da će njega i njegove građane plastični policajci dobro čuvati.         

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message