Obavijesti

News

Komentari 519

Grmoja: Imamo indicije da su Petrova cijelo vrijeme pratili

Grmoja: Imamo indicije da su Petrova cijelo vrijeme pratili
1

Imamo indikacije da je Petrov bio praćen od strane PNUSKOK-a i smatramo da je nedopustivo da tako nešto koristi u svrhu političkog obračuna - kaže Grmoja

VIDEO

Glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja u gostovanju na televiziji N1 naglasio je da inzistiraju na resorima o kojima su govorili tijekom kampanje te da je upravljanje Ministarstvom unutrašnjih poslova, koje je Most zatražio, ključno za obračun s korupcijom:

- Iskustva s HDZ-om i SDP-om nisu najbolja. Ako gledamo kako su se ponašali i prema Mostu i PNUSKOK... Imamo indikacije da je Petrov bio cijelo vrijeme praćen i smatramo da je nedopustivo da se to koristi u svrhu političkog obračuna. SOA često podsjeća na tortu u kojoj imamo jedan crveni red, jedan plavi pa jedan crveni. Treba postojati jedan stručan i neovisan čovjek koji bi se trudio da u cjelokupni represivni aparat  dolaze stručni a ne odani ljudi - rekao je Grmoja. 

Govorio je i o sastanku Petrova i Karamarka te dogovoru da će obojica obnašati funkcije potpredsjednika vlade:

- Imamo dvojicu potpredsjednika Vlade, gospodina Karamarka i gospodina Petrova. Odluka o dvoje potpredsjednika bio je inicijalni dogovor kada smo pristali na njihov prijedlog da Tihomir Orešković bude mandatar. Naša želja je bila da bude nestranački čovjek, a onda da su mu kao politička potpora Karamarko i Petrov.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na pitanje mogu li mirne duše izaći pred svoje birače Grmoja je odgovorio da se ni on ni Božo Petrov nisu ni u čemu ogriješili i objasnio:

- Imamo slučaj Milanovića koji govori o mostobranu kriminalne organizacije, a onda potpisuje za tripartitnu vladu jer se čuo s Karamarkom i znao je da on na to ne može pristati. To je bila igra živaca tko će ostati s Mostom. Da smo s HDZ-om ili SDP-om htjeli mogli smo im se odmah prikloniti, a ne se mrcvariti 45 dana. Odlučili smo se za suradnju sa stranom s kojom se osjećamo sigurnije. Nismo se prodali HDZ-u i nismo sklopili koaliciju u kojoj ćemo samo dizati ruke.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 519
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1