Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

GROWING UP – veseli vikend! Svi na Velesajam!

Uoči zvuka prvog zvona nove školske godine, od 6. do 8. rujna, na Zagrebačkom velesajmu održat će se sajam za djecu i roditelje GROWING UP

Foto: Velesajam

Svojom bogatom i raznolikom ponudom sa preko sedamdeset sati programa idealno je mjesto za druženje obitelji vikend prije početka nove školske godine. Na sajmu izlaže 43 izlagača.

Tijekom tri dana klince i klinceze očekuju lego robotičke radionice, kreativne radionice, nastupi dječjih zborova i plesnih skupina, krav maga, bowling za djecu.

Dovedite vaše mališane na detektivsku akademiju, radionicu krasopisa, ogledne satove stranih jezika, predstavu, turnir vježbanja tablice množenja. Nakon ljetnih praznika, a prije početka škole, djecu treba motivirati na poučnoj radionici Full cool učenje na kojoj će se vježbati motivacija i koncentracija. 

Dok djeca budu uživala u mnogobrojnim aktivnostima koje smo pripremili za njih, roditelji se mogu informirati što je to terapija igrom, mindfulness, prirodno roditeljstvo, kako aromaterapijom otkloniti određene smetnje kod djece, kako urediti dječju sobu po feng shui principu te kako pomoći djeci u učenju.

Za trudnice pripremamo poseban program pod nazivom Čarolija trudnoće by Vježbaonica gdje će o temi trudnoće, poroda i beba govoriti i svoja znanja i iskustva podijeliti primalje, doule, nutricionisti, treneri, medicinske sestre i ostali stručnjaci.

Posebnu pažnju posvetili smo stručnom djelu pa će se tako u sklopu Growing Up-a održati stručni skup o upotrebi asistivne tehnologije u sustavu obrazovanja i nastave, na kojem će se posjetitelji upoznati s najnovijim tehnološkim dostignućima – uređajima i aplikacijama osmišljenima i razvijenima za djecu s neurorazlikama.

Foto: Velesajam


PIKNIK ZA ŠKOLARCE – JOOMBOOS MEETUP

Hej, hej,...  samo na Growing Up-u ponovo Piknik za školarce u organizaciji 24 sata i druženje sa poznatim Joomboosovcima. Ne propustite priliku doći, poslikati se i podružiti se s njima jer zabava je zagarantirana! 

U subotu će posjetitelji uživati u druženju s poznatim youtuberima Rastom na Joomboos meetupu, a u nedjelju sa Saamo Petrom i Markom Cuccurin. 

Osim demonstracija različitih sportova, iskusni treneri djeci će pomoći da odaberu sport po mjeri. Youtuberi The Sikrt, 10Fico i Bruno izazvat će male posjetitelje na sportski challenge: sklekove, stoj na rukama, čučanj.

Foto: Filip Kos/PIXSELL

Na sajmu Growing Up predstavljamo i najuspješnije hrvatske školarce koji su osvojili medalje na međunarodnim natjecanjima. Prezenteri Antonio Magnabosco (državno natjecanje kemija 1. Razred 1. mjesto, državno natjecanje kemija 2. Razred 4. mjesto, Grand Prix Chimique 2017. 5. mjesto, International Olympiad of Metropolises 2017 3. mjesto, državno natjecanje kemija 3. Razred 1. mjesto, International Olympiad of Metropolises 2017 3. mjesto, državno natjecanje kemija 4. Razred 1. mjesto, World skills Croatia 2019 1. Mjesto)  i Amalka Perović (sudionica više državnih natjecanja iz kemije, Međunarodnog turnira mladih prirodoslovaca IYNT) na pozornici će izvoditi različite kemijske pokuse u koje će uključivati i publiku.

U subotu, predvečer, nastupit će pjevačica Stela Paradžik. Ulaz na Growing Up, sudjelovanje u programu i parking oko Zagrebačkog velesajma su besplatni.  Radno vrijeme je od 10,00 do 19,00 sati.

Više o sajmu možete doznati na našoj web i Facebook stranici. 

Foto: Velesajam

PROGRAM PIKNIK ZA ŠKOLARCE: 

Petak, 6. rujna

12.30 - 14.30 h, 16.30-18.30 h - Face painting -  Besplatno oslikavanje lica za djecu, Artist Anya, igraonica Šareni balon

Subota, 7. rujna

10.30 - 11  h - Rasta, dječji cooking show by PIK0 - natjecanje mališana
11 - 13 h - Sport Educa - prezentacija spotova za djecu
12 - 13 h - Rasta - meetup i sportski izazovi
13.30 - 14 h - Dječji cooking show by Piko @ The Skirt, 10Fico i Bruno - sendvič kao glavni obrok, natjecanje mališana
14 - 15 h - Joomboos show; The Skirt, 10Fico i Bruno, meetup + promocija sadržaja Growing upa (šetnja sajmom)
15 - 16 h - Yoga za djecu - udruga Funkcionalna Yoga Zagreb prezentira joga vježbe za djecu
15 - 16  h - Ljubav je kemija - kemijski pokusi by Prirodnoslovna škola V. Prelog. Na stageu će se pridružiti i The Skirt, 10Fico i Bruno
18.15 - 19 h Stella Paradžik, koncert 

Nedjelja, 8. rujna 

11 - 13 h - Joomboos meet up: Saamo Petra i Marco Cuccurin 
 

Tema: Promo sadržaj

Message