Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
8 komentara

Gužva je na većini cesta, a kod Lučkog kolona duga kilometar

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Karlovac i Jastrebarsko u smjeru Zagreba vozi se u koloni

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
8 komentara

Promet je pojačan na većini cesta u smjeru mora i obrnuto prema unutrašnjosti, u priobalju, kao i na autocestama A3 Bregana-Lipovac i A2 Zagreb-Macelj u smjeru zapada, a povremeno se vozi u kolonama u pokretu, izvijestio je u nedjelju poslijepodne Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Karlovac i Jastrebarsko u smjeru Zagreba vozi se u koloni, a kod naplatnih postaja Lučko u smjeru Zagreba kolona vozila duga je oko jedan kilometar.

PRODUŽENI VIKEND Velike gužve na autocesti, još veći kaos očekuje se u nedjelju

Na dionici čvor Zadar 1 - tunel Bristovac u smjeru Zagreba prometuje se usporeno, u koloni u pokretu uz povremene zastoje, a uklonjeno je vozilo koje je ostalo u kvaru kod tunela Bristovac.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj kolona vozila kod naplatnih postaja Trakošćan u smjeru Republike Slovenije duga je oko tri kilometra, a vozila se povremeno zaustavljaju kod tunela Frukov Krč.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac kod naplatnih postaja Zagreb istok u smjeru Bregane pojačan je priljev vozila, a kolona je duga oko dva kilometra.

Buje: Gužve na cijelom Istarskom ipsilonu UPOZORENJE HAK-A Vozite oprezno i pripremite se na velike gužve na autocesti

Na autocesti A7 GP Rupa-čvor Diračje kolona vozila kod graničnog prijelaza Rupa u smjeru Republike Slovenije duga je oko dva kilometra.

Zbog pojačanog prometa na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona vozila duga je oko sedam kilometara, dijelom se proteže i na Istarski ipsilon.

Kod tunela Učka u smjeru Rijeke kolona vozila duga je oko tri kilometra.

U smjeru kopna vozi se usporeno u koloni od Malinske prema Krčkome mostu.

U pomorskom prometu nema poteškoća, a priljev vozila povećan je u većini trajektnih luka.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message