News

Komentari 11

Gužva na cestama: Magla i kiša otežavaju promet diljem RH

Gužva na cestama: Magla i kiša otežavaju promet  diljem RH

Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, a zastoji su povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi. Vrijeme će biti umjereno do pretežno oblačno, ali i dalje toplije od prosjeka

Magla jutros smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Gorskom kotaru.

Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, a zastoji su povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi. Hrvatski autoklub poziva vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Na motornim vozilima za vrijeme vožnje danju moraju biti upaljena dnevna ili kratka svjetla. Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnom prijelazu Bregana, a kolona je oko 2 km.

Zbog radova na autocesti kod Goričana promet se preusmjerava preko čvora Goričan i dalje obilaznim pravcem na stari GP Goričan. Vrijeme će biti umjereno do pretežno oblačno, ali i dalje toplije od prosjeka.

Mjestimice će pasti malo kiše, vjerojatnije u Gorskom kotaru, Lici i na širem riječkom području, a u drugom dijelu dana i u sjevernijim kopnenim krajevima. U unutrašnjosti će umjeren jugozapadni i zapadni vjetar, u gorju s jakim udarima, sredinom dana okretati na sjeverozapadni i sjeverni te potom oslabjeti. Na Jadranu će puhati slabo do umjereno jugo i južni vjetar.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 12 od 17 Celzijevih stupnjeva.

Najčitaniji članci