Obavijesti

News

Komentari 65

'Hajdukova jaja su na akciji sve dok nam je klub prvi na tablici'

'Hajdukova jaja su na akciji sve dok nam je klub prvi na tablici'
4

U POLA CIJENE Trgovina u splitskom Sućidru nudi jaja koja će biti na akciji dok god Hajduk bude prvi na ljestvici. Paket je 9,99 kuna, a inače košta 15...

Ma ako Hajduk bude prvak, cili dućan će na popust – govori nam Splićanin Nikša Vrca. On je sugrađanima u svojoj trgovini u četvrti Sućidar u Splitu ponudio jaja koja će biti na akciji dok god Hajduk bude prvi na ljestvici.

- Uopće neće biti problem ako Hajduk bude i pet godina prvi, pa i deset, jaja će biti na akciji. Inače koštaju 15 kuna paket od deset komada, a sad je paket 9,99 kuna – kaže Nikša koji se zbog ovog popusta odrekao svoje marže. Akcijom neuobičajenog roka oduševio je Splićane, a posebno navijače kluba grada podno Marjana.

- Na utakmice Hajduka se ide oduvik, to je naša obiteljska tradicija. Vodili su i otac, i ujak i tetak, išlo se na gostovanja, to je dio nas – kazao nam je Nikša objasnivši i situaciju na ljestvici.

- Hajduk ima utakmice manje, ali bolju gol razliku, i dobio je Dinamo. Znači Dinamo bi triba dobit Rijeku s pet golova razlike da bi bio prvi. Ako pobjede s četiri razlike, onda je ista gol razlika, ali je Hajduk i dalje prvi jer su dobili Dinamo u međusobnom srazu – kaže nam Nikša.

Trgovina Nina inače je punih 30 godina obiteljski biznis, a ime je dobila po njegovoj sestri koja se također u nekom periodu bavila njome. Nikša je bio u ratu, pa je živio u Nizozemskoj, a po povratku se posvetio obiteljskom nasljeđu. Ponosan je što u trgovini ima toliko domaćeg voća i povrća visoke kvalitete koje se uzgaja u okolici Splita.

- Najveći kompliment nam je što ljudi koji su se odselili iz kvarta i dalje dolaze kupovati kod nas – zaključuje Nikša.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...