Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
317 komentara

Hanžeković: Bandić je šokiran, iza svega stoje politički nagoni

Jedino što mogu zaključiti jest da se ne dozvoli Bandiću da bude gradonačelnik i da ga se pokušava onemogućiti u političkom djelovanju - rekao je Hanžeković

Davor Puklavec/Pixsell
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
317 komentara

- Bandić je imao jasne uvjete i on ih se držao. Nikoga nije ni na što nagovarao. Gospođa Demarin nije bila svjedok s kojim on nije smio razgovarati - rekao je odvjetnik zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića Marijan Hanžeković za Dnevnik Nove TV. Istaknuo je kako po njihovim informacijama, Demarin nije ni trebala biti svjedok. 

- Vjerujem da će drugostupanjsko vijeće Županijskog suda sve razloge koje ćemo staviti u žalbu ozbiljno razmotriti. Jedino što mogu zaključiti jest da se ne dozvoli gospodinu Bandiću da ponovno bude gradonačelnik i da ga se pokušava onemogućiti u njegovom političkom djelovanju. S druge strane, ja vjerujem da će drugostupanjsko vijeće, kada pogleda sve te argumente, ukinuti ovo rješenje - nada se Hanžeković.

Bandićev odvjetnik otkrio je kako je za zagrebačkog gradonačelnika odluka u ponovnom pritvoru bila šok. 

- Svako malo USKOK je dolazio u kuće svjedoka i pitao jesu li s njim kontaktirali. Kod ispitivanja se svjedocima na razne načine prijetilo. Mi ćemo morati s tim spoznajama izaći van. Ne bih želio da hrvatsko pravosuđe ostane u ovakvom ozračju jer smatram da je to neprimjereno i opasno za sve i da iza toga stoje vrlo snažni politički nagoni. Mislim da se krše prava koja se ne bi smjela kršiti najobičnijem čovjeku, a kamoli gradonačelniku - kaže Hanžeković.

Prema njegovim riječima, Bandić trenutno ne razmišlja o ostavci niti trenutačno ima razloga za to. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message