Obavijesti

News

Komentari 24

"Harry bi bio izvrstan kralj, ali se to nažalost neće dogoditi"

"Harry bi bio izvrstan kralj, ali se to nažalost neće dogoditi"
1

William je bio lukav, a Harry je bio otvoren kao osoba. S njim si točno znao na čemu si. william je bio pomalo dosadan, a Harry je bio zabavan i svi su ga voljeli, kaže bivši Dianin tjelohranitelj Ken Wharfe

VIDEO

Harry bi bio izvanredan kralj, smatra Ken Wharfe (68), bivši šef osiguranja princeze Diane. Wharfe je Dianu čuvao šest godina. On je napisao knjigu "Pažljivo čuvana tajna" u kojoj opisuje brojne tajne iz njezinog života.
- Harry je bio više kao Diana nego William - napisao je Wharfe. Wharfe je Dianu upoznao 1986. godine u Kensington Palaceu kada se oslobodilo radno mjesto za tjelohranitelja koji je trebao čuvati prinčeve Williama i Harryja. 
- Prvo što mi je rekla o sinovima je bilo da mi zavidi jer oni mogu ponekad biti prava smetnja. William koji je svirao klavir se okrenuo i rekao da on nije smetnja, a Harry je stajao na stolu na kojoj je bila vaza. Vaza je pala na pod. William se počeo smijati. Diana ih je poslala van iz sobe. Nisam još rekao ni riječ. Diana se vratila u sobu i rekli da joj je žao zbog ovoga. Pomislio sam, mogu izaći na kraj s time - opisao je Wharfe upoznavanje s Dianom i prinčevima. 

Kaže kao mu nikada na poslu nije bilo dosadno. Harry je, kaže Wharfe bio omiljen među zaposlenicima palače.
- William je bio lukav, a Harry je bio otvoren kao osoba. S njim si točno znao na čemu si. On bi dolazio na vrata, pokucao i rekao: "Ima li šanse da se igramo, dosadno mi je". William nikada to ne bi učinio. On se uvijek držao po strani. William je pomalo bio teško dijete. Znate kada se netko ne uklapa u grupu djece? Takav je bio William. Nije on bio loš, ali jednostavno nije bio kao brat, bio je pomalo dosadan. Harryja su svi voljeli jer je bio zabavan. William nije bio zabavan, ali on je bio takav i točno je znao što je i tko je. Diana je znala dobro s njim i uvijek bi ga spustila na zemlju isto kao i dadilja Olga Powell. Olga je bila super dadilja. Williamu je znala reći volim te, ali mi se ne sviđaš - napisao je Wharfe. 

- William bi znao sakriti zdjelicu s pahuljicama i pitati dadilju gdje je zdjelica, a onda bi rekao da ju je možda Harry uzeo. Mislim da je William patio što je sva pažnja zaposlenika bila na Harryju. Ali danas se dogodilo s Harryjem što sam i mislio da će biti. Postao je popularan zbog svog stila i ponašanja. Uključio se u brojne humanitarne projekte slično kao i njegova majka. Harry bi bio izvrstan kralj, ali to se neće dogoditi - napisao je Wharfe. 
- William se treba riješiti svojeg lošeg stava kroz medije. O Williamu i Harryju ovisi hoće li monarhija biti popularna još godinama, a Diana je to razumjela - smatra Wharfe, piše Daily Mail. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca