Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
11 komentara

HDZ: Gordan Jandroković sukobio se sa stjuardesom

HDZ-ov zastupnik Gordan Jandroković 'zakačio’ se kad nije dobio novine na letu Croatia Airlinesa. Navodno je bio ljut što ga nisu prepoznali

Patrik Macek
Video: Patrik Macek
11 komentara

Gordan Jandroković  3. listopada na letu iz Rima u Dubrovnik nije od stjuardese dobio Večernji list, koji je tražio. Sjedio je u ekonomskoj klasi, u kojoj se u Croatijinim zrakoplovima besplatno dijeli samo Jutarnji, a Večernji list jedino putnicima poslovne klase. Zbog toga je izbila svađa. Navodno se Jandroković obrušio na stjuardesu zato jer ga nije prepoznala kao saborskog zastupnika, što su nam potvrdili i pouzdani izvori. Jandroković demantira da je spominjao svoju zastupničku funkciju. Tvrdi da je Večernjak tražio zato što je avion prilično kasnio. Na pisti je stajao sat i pol, a ukupno je kasnio dva i pol sata.
- Pristupila mi je i druga članica posade aviona te mi drsko rekla: 'Vi ste nekakav zastupnik? Koga Vi zastupate?’- kaže Jandroković. S njim su iz Rima putovali i saborski zastupnik  Krešimir Ćosić te Ljilja Vokić, bivša ministrica prosvjete, ravnateljica zagrebačke gimnazije:
- Stjuardesa je bila vrlo arogantna i rekla da im neće dati Večernjak jer nisu u poslovnoj klasi. Jandroković je ljubazno i umiljato rekao da dugo nisu bili u domovini. U meni je tada proradio učiteljski instinkt i rekla sam stjuardesi: 'Nemojte se tako ponašati! I to je sve’ - kazala je Vokić. Iako je sjedila pet redova iza Jandrokovića, Vokić mu se, dok je čekala na pisti, približila. I Vokić i Jandroković tvrde kako se stjuardesa na izlazu iz aviona ispričala te je rekla da je bila jako umorna.
U međuvremenu je Jandroković primio i ispriku direktora Croatia Airlinesa Ivana Mišetića.

HDZ-ov MLADI LAV
Jandroković je jedan od tzv. mladih lavova HDZ-a, kojeg mnogi vide na mjestu ministra vanjskih poslova ako HDZ pobijedi na izborima. U Saboru je predsjednik Odbora za vanjsku politiku. U bliskoj je rodbinskoj vezi s predsjednikom SDP-a Zoranom Milanovićem, jer je Jandroković oženio njegovu sestričnu. No u svojim političkim istupima često je ispadao zbunjen. Svojedobno je izjavio da nezaposleni u Hrvatskoj ne plaćaju porez.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message