News

Komentari 83

'HDZ i SDP sada pripremaju javnost za veliku koaliciju okupljenu oko srednjeg prsta'

'HDZ i SDP sada pripremaju javnost za veliku koaliciju okupljenu oko srednjeg prsta'

Čelnik Domovinskog pokreta poručio je da će, nakon izbora, surađivati sa svima koji prihvaćaju nacionalnu, suverenističku politiku, ne otimaju referendume i ne zadužuju zemlju da bi je tako zaduženu rasprodali...

Čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro obratio se javnosti video porukom navodeći kako je njegov pokret nastao kao reakcija na kontinuirano, višedesetljetno uništavanje Hrvatske od strane duopola političkih stranaka.

- Te združene političke partije dovele su Hrvatsku na zadnje mjesto u EU. Hrvatska je ekonomski uništena, zadužena, rasprodana i raseljena. Iz nje je u mandatu Vlade Andreja Plenkovića, otišlo na desetke tisuća ljudi, cijele mlade obitelji. Njih je iz Hrvatske otjerala užasna korupcija koja se javno promovira i brani kao stabilnost i sigurnost! - kazao je.

Osvrnuo se i na kako kaže prljavu kampanju i poručio da oni koji napadaju Domovinski pokret nisu ni hrvatska ni demokratska ni zajednica, nego interesna skupina političkih elita.

- Mi ćemo surađivati sa svim zastupnicima koji prihvaćaju nacionalnu, suverenističku politiku, ne otimaju referendume i ne zadužuju zemlju da bi je tako zaduženu rasprodali - kazao je Škoro.

 

Škoro je među ostalim kazao kako ovo nisu obični izbori te pozvao sve birače da izberu promjenu i ne glasaju niti za SDP niti za ovakav HDZ.

- Sada pripremaju javnost za veliku koaliciju okupljenu oko srednjeg prsta i još jednu obmanu birača - rekao je Škoro. 

Ponovio je kako Plenković više ne može i ne smije biti premijer. Kaže kako je Plenković globalist, a za sebe kaže da je suverenist. 

Najčitaniji članci