Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
105 komentara

HDZ: Milanović manirom luzera kreće u sedmi uzastopni poraz

HDZ drži stabilnu većinu te rješava probleme i nered koje su Luzer Milanović i njegova odabrana družina s katastrofalnim rezultatima ostavili za sobom, poručio je HDZ Milanoviću preko Facebooka

Zagreb: Proslava obilježavanja 70 godina od usvajanja UN Opće deklaracije o ljudskim pravima
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
105 komentara

Iz HDZ-a su u petak navečer poručili Zoranu Milanoviću da "manirom luzera" kreće u sedmi izborni poraz te da njegovi pokušaji da vlastite frustracije radi odlaska "čitavog niza" dojučerašnjih kolega iz SDP-a "sanira tako da njihov prelazak pripiše HDZ-u, jednostavno neće i ne mogu proći".

"Pogotovo stoga jer u Klub HDZ-a nitko nije došao, a unatoč tome što je troje zastupnika s naše liste svojevoljno odlučilo otići u oporbu, HDZ drži stabilnu većinu te rješava probleme i nered koje su Luzer Milanović i njegova odabrana družina s katastrofalnim rezultatima ostavili za sobom", poručio je HDZ putem svoje Facebook stranice SDP-ovu kandidatu za predsjednika Republike. 

Reagirao je time na odgovor koji je Milanović objavio u petak na Facebooku nakon što je premijer Andrej Plenković iz Starog Grada na Hvaru, komentirajući prelaske bivših SDP-ovaca u stranku Milana Bandića, poručio da "Treba paziti koga stavljamo na listu". 

"Slažem se s Plenkovićem da 'treba paziti koga se stavlja na liste' (...) Stavljanje je glagol koji baš priliči načinu na koji se u HDZ-u dolazi na listu. (...) Ja sam u skoro deset godina puno puta sastavljao liste, ali sam pazio da ljude ne 'stavljam', nego da ih predlažem prema nekakvim kriterijima, stažu, zaslugama i radu, čak i kada se radilo o vrlo mladim ljudima. Nezahvalan posao u kojemu sam katkad i pogriješio. Međutim, sve navedeno nebitno je i blijedi u srazu s cinizmom i prijezirom prema demokratskim normama kojima pršti Premijerova podsviješću bremenita doskočica. Otprilike - pazi koga STAVLJAŠ na liste, jer ću ti sve to pokupovati preko 'off shore' koalicijske hobotnice koja neumorno dela 365 dana u godini. Stvarno?", stoji u Milanovićevom odgovoru na Facebooku. 

Milanović kreće u sedmi uzastopni izborni poraz 

Iz HDZ-a Milanoviću uzvraćaju kako "vođen geslom 'važno je sudjelovati', svojom već uobičajenom manirom luzera kreće u rekordni, sedmi uzastopni izborni poraz!

 "Nakon što je vodio svoju stranku u porazima na lokalnim izborima 2013., europskim 2013. i 2014., parlamentarnim 2015. i 2016., kao i u porazu Ive Josipovića na predsjedničkim izborima, Luzer Milanović djeluje kao da želi dobiti drugu priliku kako bi čestitao Kolindi Grabar-Kitarović na pobjedi - za što 2015. nije imao hrabrosti i pristojnosti, u skladu sa svojim sloganom", navodi HDZ.

Vođen geslom "važno je sudjelovati", Milanović svojom već uobičajenom manirom luzera kreće u rekordni, sedmi uzastopni...

Objavljuje HDZ - Hrvatska demokratska zajednicaPetak, 16. kolovoza 2019.
Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message