News

Komentari 42

HDZ-ova saborska zastupnica o Milanoviću: Uvrijedio je i mene i druge ljude s invaliditetom

HDZ-ova saborska zastupnica o Milanoviću: Uvrijedio je i mene i druge ljude s invaliditetom

Ljubica Lukačić, koja u Saboru mijenja Andreja Plenkovića kao zastupnika, kritizirala je izjavu Zorana Milanovića koji je ranije rekao da Plenković na njega šalje "pudlice s protezama"

HDZ-ova saborska zastupnica Ljubica Lukačić na svom Facebook profilu komentirala je izjavu Zorana Milanovića na račun Andreja Plenkovića

Naime, Milanović je ranije poručio kako Plenković na njega šalje svoje suradnike. 

-  OK! Šalji brate bar lavove, ne pudlice, mislim, s protezama. Dakle, to je takva providna dječačka taktika. Ali, što više šuti, to bolje, jer onda ću i ja, dakle, se više baviti takvim nekakvim stvarima koje su u opisu mog radnog mjesta. Recimo, kao kad vodim delegaciju u NATO, da moram na kraju preuzeti sve na sebe, jer ministarstvo, odnosno ne ministarstvo, nego ministar ne radi svoj posao - rekao je Milanović. 

Lukačić se osvrnula na tu izjavu i poručila kako se predsjednik nastavlja obračunavati i neprimjereno vrijeđati sve koji "misle suprotno od njega". 

-  I čini i na skupu prigodom 75. obljetnice Hrvatskog saveza slijepih, nazivajući svoje političke oponente pudlicama 's protezama', čime je uvrijedio mene osobno kao i druge osobe s invaliditetom - objavila je na Facebooku. 

- Bilo bi dobro da se Milanović zapita kakvu poruku šalje. Predsjedniče, razmislite što izgovarate! - poručila je Milanoviću. 

Na stranicama Hrvatskog sabora stoji kako je Lukačić i u 9. i u 10. sazivu Sabora zamjenica zastupnika Andreja Plenkovića.