Obavijesti

News

Komentari 173

HDZ-ovac koristi naknadu za odvojeni život od razvedene žene: 'Ovaj posao nije jeftin'

HDZ-ovac koristi naknadu za odvojeni život od razvedene žene: 'Ovaj posao nije jeftin'

Budite uvjereni, ovo nije posao koji je jeftin, ni odlazak ni dolazak ni odijevanje i sve drugo što ide uz ovu dužnost. Razvod ne čini obitelj, postoje i djeca i roditelji, rekao je Josip Đakić, šef Hvidre

VIDEO

Otkrivaju se, jedna za drugom, sve čudnije i bizarnije povlastice koje koriste dužnosnici, nakon slučaja jednog od Plenkovićevih najbližih suradnika, Zvonimira Frke Petešića, koji se prvi put u 48. godini života prijavio na Dugom otoku da bi dobio stan u Zagrebu. Stan koji se, kako su otkrila 24sata, prvi obnavljao nakon potresa, suprotno onome što su govorili ministar Horvat i ostali koji su branili Frku Petešića i pokušali to prezentirati kao famoznu samoobnovu. 

POGLEDAJTE VIDEO: HDZ-ovac koristi naknadu za odvojeni život od razvedene žene

Pokretanje videa...

HDZ-ovac koristi naknadu za odvojeni život od razvedene žene: 'Ovaj posao nije jeftin' VIDEO

Nakon što je Jutarnji list objavio da je i SDP-ov Peđa Grbin uzimao nakanadu za odvojeni život iako mu supruga radi u Zagrebu i živi s njim, ispostavilo se da istu naknadu uzima i HDZ-ovac Josip Đakić, predsjednik HVIDRE, iako je rastavljen i ima tri punoljetna sina, jednog iz prvog i dvojicu iz drugog braka.

Kako je odvojen od punoljetnih sinova, od kojih je svaki punio stupce crne kronike, Đakić dobiva naknadu. 

- Taj pravilnik postoji godinama, ispunimo ono što nam daju u Saboru. Ja putujem nakon tri dana sabora, sinovi su mi nekad s majkom, nekad sa mnom. Da, odrasli su, ali kad su nestašni, onda su moji, ali kad je obitelj u pitanju, onda nisu moji? Ja imam i staru majku o kojoj brinem, pomažem da se plati dom za nju i često boravi kod mene. Skrbim o njoj, ali to nisam stavio u imovinsku karticu. Ali zato što skrbim o njoj spominjem je u kontekstu odvojenog života - rekao je Đakić za N1 televiziju.

Novinarka ga je pitala smatra li da onda treba mijenjati taj pravilnik.

- Da, vjerojatno. No budite uvjereni, ovo nije posao koji je jeftin, ni odlazak ni dolazak ni odijevanje i sve drugo što ide uz ovu dužnost. Pravilnik je takav kakav je - dodao je.

Ovo su nestašni sinovi

Đakić tako uzima naknadu za odvojen život od sinova, Tomislava koji je u listopadu 2021. osuđen na 10 mjeseci zatvora jer je prijetio smrću četvorici zagrebačkih policajaca, a zatvor mu je zamijenjen radom za opće dobro, Ivana koji je prijetio novinaru i preko Facebooka čestitao Božić pravoslavnim vjernicima objavom slike na kojoj ustaša drži odrubljenu glavu četnika, za što je u studenome 2019. pravomoćno osuđen na uvjetnu kaznu od 11 mjeseci zatvora uz rok kušnje od tri godine i Hrvoja, sina iz prvog braka, koji je uhićen početkom 2010. godine nakon što je na Ugljanu autom nasrnuo na muškarca za što je osuđen za pokušaj ubojstva i dobio je djelomično uvjetnu kaznu.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 173
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa