Obavijesti

News

Komentari 17

HDZ Vukovar podržao Penavu: 'Pojedinci trebaju biti oprezni'

HDZ Vukovar podržao Penavu: 'Pojedinci trebaju biti oprezni'
1

Navode i kako je Penava u Vukovaru svojim radom polučio ogromne rezultate unatoč kojima međutim, "trenutno niti jedan član vukovarske organizacije HDZ-a ne obnaša nikakvu stranačku funkciju..."

VIDEO

Vukovarski HDZ poručio je u ponedjeljak kako stoji u potpunosti iza kandidature gradonačelnika Vukovara Ivana Penava za mjesto zamjenika predsjednika stranke dodajući kako ih je posebice obradovala njegova najava da ne misli odlaziti iz Vukovara bez obzira na ishod izbora.

POGLEDAJTE VIDEO:

To je, kako poručuju u priopćenju, najsnažniji dokaz da vukovarski gradonačelnik u unutarstranačke izbore ne ulazi zbog osobnih interesa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ivan Penava čovjek je koji je dosljedan, a to pokazuje i ova kandidatura koja je njegov iskreni pokušaj da nešto promjeni i učini HDZ boljim - poručuju iz vukovarskog HDZ-a.

Navode i kako je Penava u Vukovaru svojim radom polučio ogromne rezultate unatoč kojima međutim, "trenutno niti jedan član vukovarske organizacije HDZ-a ne obnaša nikakvu stranačku funkciju niti je član Predsjedništva HDZ-a".

Upravo zato, smatraju, glas za Ivana Penavu na unutarstranačkim izborima bit će glas za svakog običnog člana stranke i za svaki temeljni ogranak. Uvjereni su da će "on govoriti u ime svih, a ne samo u ime 'relevantnih članova' HDZ-a kako sebe nazivaju neki od njih".

Pozivaju što veći broj članova HDZ-a da se kandidiraju i istaknu svoje stranačke ambicije kako bi u „prijateljskoj utakmici“, u kojoj, kako ističu, sigurno neće biti pobjednika i gubitnika, prezentirali svoja mišljenja i izabrali najbolje među sobom.

"Treba biti svjestan da nam nakon toga dolazi jedna puno važnija utakmica u kojoj ne postoji neriješeni rezultat i koja će na kraju ipak definirati pobjednika i gubitnika. Sukladno tome očekujemo od svih kandidata u izbornom procesu ali i svih ostalih članova visoku dozu korektnosti i demokratičnosti. Smatramo da tome nikako ne doprinose istupi pojedinaca koji nizom svojih sadržajno i vremenski promašenih izjava ove vrijednosti dovode u pitanje", poručuju iz vukovarskog HDZ-a te nadodali:

"Mislimo tu prije svega na gospodina Maria Kapulicu koji je zaposlenik HDZ-a, što znači da za svoj rad prima plaću i trebao bi biti vrlo oprezan u svojim izjavama, s obzirom da se od njega očekuje da svim članovima bude na raspolaganju a ne da procjenjuje tko je od tih članova relevantan za kandidaturu, a tko nije", zaključuju iz vukovarskog HDZ-a.

Članovi HDZ-a Miro Kovač, Ivan Penava i Davor Ivo Stier u subotu su predstavili svoju kandidaturu za unutarstranačke izbore u HDZ-u. Miro Kovač kandidat je za predsjednika, Davor Ivo Stier za potpredsjednika, dok je Ivan Penava kandidat za zamjenika predsjednika HDZ-a.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.