Obavijesti

Promo sadržaj

HEINEKEN Hrvatska dobio prestižnu nagradu za kvalitetu

HEINEKEN Hrvatska dobio prestižnu nagradu za kvalitetu
2

Ulaganja u kvalitetu sastavni su dio poslovanja kompanije HEINEKEN te je kompanija HEINEKEN Hrvatska dobila od središnjice u Nizozemskoj prestižnu nagradu za kvalitetu brenda Heineken

Kompanija HEINEKEN Hrvatska dobila je od središnjice u Nizozemskoj prestižnu nagradu za kvalitetu brenda Heineken.
„Ovo veliko priznanje dobili smo zbog vrhunske kvalitete Heinekena, a to se prije svega odnosi na kvalitetu proizvoda i pakiranja te na svježinu na tržištu. Osim toga, pivo s pravim Heineken profilom zahtijeva točno definirane karakteristike okusa i mirisa, a to je upravo ono što u svojim proizvodima uspijevamo postići. Ponosni smo što su naši napori prepoznati i što smo postali najbolji u konkurenciji 70 zemalja u kojima HEINEKEN posluje“, istaknula je Valentina Belavić, direktorica lanca opskrbe u kompaniji HEINEKEN Hrvatska.


Nagrada Heineken Quality Award – The Most Improved Operation Award dodjeljuje se HEINEKEN pivovari koja ostvari najveći napredak u sveukupnoj kvaliteti brenda Heineken. Upravo je strast za kvalitetom jedna od vrijednosti kompanije, a glavni brend Heineken isti je svugdje u svijetu što se osigurava strogim analitičkim i senzorskim kontrolama čitavog procesa proizvodnje (od sirovina do gotovog proizvoda) te distribucije. Stalnim naporima i ulaganjima u kvalitetu kompanija pokazuje koliko drži do toga da njen glavni premium brend zadrži izvornu, tradicionalnu recepturu i najkvalitetnije prirodne sastojke. Stoga ne čudi što je Heineken vodeći svjetski brend u segmentu premium lager piva s globalnim tržišnim udjelom od čak 19% – dvostruko više od drugoplasiranog brenda u tom segmentu.
Na službenoj ceremoniji uručenja nagrada, održanoj u Amsterdamu, generalni direktor HEINEKENA Jean-François van Boxmeer proglasio je HEINEKEN Hrvatska pobjednikom u navedenoj kategoriji, a nagradu je uručila Charlene de Carvalho-Heineken, članica obitelji Heineken i izvršna direktorica kompanije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.