Obavijesti

Promo sadržaj

HEP Energiji iskazalo povjerenje više od 800 kupaca u Sloveniji

HEP Energiji iskazalo povjerenje više od 800 kupaca u Sloveniji
2

Završetak još jedne poslovne godine, HEP Energija obilježila je razvijanjem dobrih partnerskih odnosa sa svojim kupcima i produbljenjem dosadašnje uspješne suradnje

U Ljubljani je održan, sad već tradicionalni, peti po redu Susret kupaca HEP Energije. U Gostilni Na Gradu okupili su se kupaci i partneri HEP Energije kako bi zajedno zaokružili još jednu uspješnu poslovnu godinu, razmijenili iskustva i razgovarali o novim poslovnim prilikama. Kupci se rado odazivaju na ovo događanje, jer ga prepoznaju kao priliku za međusobno druženje, ali i kao platformu za uspostavu kontakata i nove poslove. Prisutne je pozdravila Lea Gabrovšek, voditeljica ključnih kupaca, a na strani domaćina prisutni su bili još i direktori HEP Energije te direktor HEP Opskrbe, sestrinske tvrtke iz Hrvatske.


HEP Energija tvrtka je koja već sedam godina opskrbljuje poduzetnike električnom energijom na slovenskom tržištu i broji više od 800 kupaca, među kojima su i Ljubljanske mlekarne, Cimos, Radiotelevizija Slovenija javni zavod, DS Smith Slovenija, MOL Slovenija i drugi. Čak 80% kupaca koristi “zelenu” električnu energiju i tako izravno doprinose očuvanju okoliša i smanjenju emisija CO2. Hrvatska elektroprivreda je elektroenergetska tvrtka sa više od 120 godina iskustva u proizvodnji i distribuciji električne energije, a osim tradicije može se pohvaliti inovativnim proizvodima i uslugama, poput izgradnje mreže punionica za električne automobile, već spomenutom zelenom energijom te aplikacijom HEPI Trader. Riječ je o aplikaciji koja je dostupna i slovenskim kupcima, a koja omogućava samostalno upravljanje nabavom električne energije, uvid u stanje na tržištu električnom energijom i kupnju na tranše.


Uspjeh HEP Energije temelji se na pristupu povoljnom proizvodnom miksu kojim raspolaže Hrvatska elektroprivreda, kao i pružanju visoke razine sigurnosti opskrbe svojim kupcima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini