Obavijesti

Promo sadržaj

Herzel & phillipe pripremaju svoj prvi “Proekt”

Herzel & phillipe pripremaju svoj prvi “Proekt”
4

Nakon više od 13 godina poznanstva te preko 20 zajedničkih nastupa nastaje njihov zajednički "Proekt". Proekt će se održavati tri do četiri puta godišnje predstavljajući samo svježu i naravno vrlo plesnu klupsku glazbu

PROEKT _ 01 w. Herzel & phillipe + DJ Labud
techno / house / acid / electro / bass 

Nakon više od 13 godina poznanstva te preko 20 zajedničkih nastupa nastaje i njihov zajednički "Proekt".

Proekt će se održavati tri do četiri puta godišnje predstavljajući samo svježu i naravno vrlo plesnu klupsku glazbu.

Line upu pridružio se DJ Labud, poznati zagrebački DJ iz još poznatijeg Ekstrakt kolektiva.

Herzel DJ set (Hivern Discs / MK)

Česti gost berlinskih klubova zasigurno je jedan od najzanimljivijih i glazbeno najsvestranijih projekata regionalne scene. Njegov Shades EP izašao je na legendarnom Hivern Discsu, a Palms Trax ga je tada počastio s čak dva remixa Daydreamera.

John Talabot, Pional, Boddika, Joy Orbison, Legowelt, Jacques Renault, Matthias Meyer, Erol Alkan, Phon.o i Brendon Moeller podržali su Herzelov rad.

O Herzelovim pločama raspisali se mnogi renomiranih glazbeni magazini, portali i blogovi poput Xl8r-a, DJ Maga, Resident Advisora, Inverted Audia, De:Buga, Iglooa and Phonologuea, a njegova se glazba vrtila po BBC-u, NTS-u, Ibiza Global Radiju te mnogim drugim radio postajama.

Dođite i poslušajte zašto Herzelovi uvijek plesni setovi osvajaju srca berlinskih clubbera i što je toliko specifično i posebno u njegovom zvuku.

phillipe (CFSN / HR)

phillipe je jedan od osnivača CFSN-a. Organizator je Illectricity festivala, festivala audio-vizualnih umjetnosti i R/verse Festivala na Mrežnici, suorganizator FRüHSTüCK i phillitchevanje klupskih večeri. Sate ponekad zna provoditi producirajući vlastitu glazbu, remiksirajući tuđu ili slagajući sound design za neke druge mlade vizualne kreativce, samo mu vrijeme ne teče u korist, a dani su sve kraći.

Po glazbenom zadatku gostovao je u mnogim klubovima od Istanbula, Sofije pa sve do Budimpešte, Beča, Berlina i daleke Poljske. Česti je gost i najvećih glazbenih festivala u ovom dijelu Europe kao što su Love International, Dimensions, Outlook, itd. 

DJ Labud (ekstrakt / HR)

DJ Labud je polu-profesionalni DJ iz Zagreba. Godine 2001. započeo je kao član zloglasnog zagrebačkog DJ dua Uomini Plus. 2005. godine napušta projekt preopterećen skandalima i nastavlja samostalnu karijeru. Od 2010. godine član je Ekstrakta, organizacije posvećene promicanju uzbudljivih "Techno" i "House" zvukova. U slobodno vrijeme bavi se sportskim ribolovom na moru.


Početak u 2h, kraj u 13h.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.
Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?