Obavijesti

Promo sadržaj

Higijensko čišćenje od "poda do stropa"

Higijensko čišćenje od "poda do stropa"
4

5u1 parni čistač M325. Postoji mnogo parnih čistača na tržištu, međutim DIRT DEVIL M325 ističe se po tome što je njime vrlo lako čistiti sve vrste površina, pa čak i tepihe

Dirt Devil ® je energičan brend posvećen razvoju inovativnih rješenja za čišćenje. Danas, tvrtka drži tradiciju staru 111 godina u proizvodnji usisavača. 

Dirt Devil ® je jedan od najpopularnijih i najprodavanijih brendova u Njemačkoj koji ima velik ugled i mnogo vjernih korisnika. Korisnici su usisavače ocijenili kao vrlo pouzdane, energetski učinkovite i tehnološki napredne proizvode čime je usisavač opravdano dobio nagradu za najbolji brand 2016. godine. 

Multifunkcionalni čistač za tepihe i podove

Postoji mnogo parnih čistača na tržištu, međutim DIRT DEVIL M325 ističe se po tome što je njime vrlo lako čistiti sve vrste površina, pa čak i tepihe. Riječ je o višenamjenskom uređaju na paru za higijensko čišćenje različitih podova i površina u cijeloj kući. Uz pomoć odvojivog ručnog nastavka moguće je očistiti površine poput stakla, keramike i metala. Zaboravite na prljavštinu i bakterije! U spreminku od 0,33L uređaj zagrije paru za svega 30 sekundi te ravnomjernim doziranjem pare omogućuje čišćenje većih površina.

Pomoću fleksibilne trokutaste glave za čišćenje, moći ćete precizno očistiti svaki kutak svog doma. Također uz uređaj dolaze dodatni nastavci poput krpe od mikrofibre, nastavka za lakše klizenje po tepisima, mlaznice za veći pritisak i uske prostore, četke i ostalih alata za uklanjanje tvrdokorne prljavštine na teško dostupnim mjestima.

Potraži u Elipsu

U tijeku je akcija na Dirt Devil parne čistače u Elipsu te svoj novi M325 možete kupiti po čak 30% nižoj cijeni! Dirt Devil M325, kao i širok asortiman ostalih Dirt Devil uređaja mogu se kupiti u Elipso prodavaonicama diljem Hrvatske, kao i u web trgovini. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve
Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama
PROMO

Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama

Paneuropska banka čija je članica i Zagrebačka banka prva je bankarska grupa koja je lansirala ovu karticu za sve svoje proizvode na 12 tržišta