Obavijesti

Promo sadržaj

Hit iz Amerike! U mjesec dana lako izgradite 10 kg mišića

Hit iz Amerike! U mjesec dana lako izgradite 10 kg mišića
10

Već nakon 1 tjedna ćete primijetiti da je Vaše tijelo znatno drugačije: oslobodit ćete se nepotrebnog masnog tkiva, a pod kožom ćete osjetiti sve tvrđe i izražajnije mišiće. O kom preparatu je riječ?

Svjetski mediji opisuju učinke nove formule iz SAD-a: 10 kg isklesanih mišića i otklanjanje viška masti. „Šok i zavist kolega“, „snažna muskulatura“ ili „svakodnevna doza snage i izdržljivosti“ - to su neki komentari muškaraca. Nije tu ništa čudno: zahvaljujući novoj formuli u obliku inovativnog praška su dobili 10 snažnih mišića u mjesec dana.
- Nakon nekoliko tjedana dobio sam mišiće i atletsku figuru. Imao sam dojam da moji mišići žele izaći iz kože – opisuje 31-godišnji Stanley McCormick, komandos elitnog odjela Navy Seals. Kako djeluje novi tretman?

Dugo primjetna muskulatura

U prvoj fazi naglo se ubrzava metabolizam i šire krvne žile. Na taj način neophodni energetski sastojci brže dopiru do već postojećih mišićnih stanica što potiče proces njihove obnove i rasta.
U drugoj fazi dolazi do pretvaranja viška masnog tkiva u potpuno nove mišiće (počinju se pojavljivati nakon 2 tjedna). Zatim, u trećoj fazi formula kleše, odnosno dodatno povećava dobivene mišiće i istovremeno cijelo vrijeme sagorijeva mast koja se pojavljuje. Zahvaljujući tome je muskulatura izrazito vidljiva dugo po završetku uporabe.
Tako u tri faze djeluje novi preparat koji upravo debitira u Hrvatskoj. Zašto je tako učinkovit i istovremeno siguran za zdravlje? Zbog toga što sadrži prirodne sastojke koji se već nalaze u muškom organizmu i koji potiču rast mišića.

4 snažne aminokiseline

Ispostavlja se da se atletska figura najbrže može dobiti zahvaljujući kompoziciji BCAA, kreatina, L-arginina i L-karnitina. To su 100% prirodne razgranate aminokiseline i organske tvari koje se u žargonu bodybuildera zovu „graditelji proteina“ i „gorivo za organizam“.
Unošenje BCAA, kreatina, L-arginina i L-karnitina uzrokuje širenje krvnih žila zahvaljujući povećanoj proizvodnji dušikovog oksida i ubrzanje prijenosa hranljivih tvari (kao glukoza, aminokiseline, kreatin). I ne samo to: povećava se lučenje inzulina i hormona rasta IGF-1, što također ubrzava rast mišićne mase pri istovremenom uklanjanju masnog tkiva.

„Ravan i tvrd trbuh“

Ali to nije sve. Kompozicija ove 4 aminokiseline ima oblik praška zgodnog za uporabu, zahvaljujući čemu brzo prodire do stanica. Dovoljna je jedna čaša praška rastvorenog u vodi dnevno kako bi se odmah nahranilo i obnovilo mišiće i ubrzalo metaboličke procese. Preparat je testiran od strane 36 tisuća muškaraca u SAD-u, Austriji, Njemačkoj i Italiji u dobi nakon 21. godine. 9/10 njih je ocijenilo rezultate tretmana kao 100% u skladu s očekivanjima. U tim istim istraživanjima su zapitani za konkretne mišiće koje su dobivali zahvaljujući novoj formuli. Muškarci su ukazivali na „veći obujam bicepsa“, „ravan i tvrd trbuh“ i na „solidnu injekciju energije“. Novu formulu se može naručiti po posebnim uvjetima – neposredno od američkog proizvođača. Više detalja nakon klika na link ispod.

Da, želim dobiti 10 kg mišića u mjesec dana s novim preparatom >>
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.