Obavijesti

News

Komentari 170

'Hitler je bio britanski agent, a Drugi svjetski rat je namješten'

'Hitler je bio britanski agent, a Drugi  svjetski rat je namješten'
4

Tvrdi tako autor Greg Hallet, autor knjige 'Hitler je bio britanski agent'. Osim što se, navodno, obučavao u Engleskoj i Irskoj, autor tvrdi da je Hitler radio za iluminate

VIDEO

Adolf Hitler bio je britanski agent koji se 1912. i 1913. obrazovao na Britanskoj vojnoj školi za psihološke operacije u Devonu i Irskoj, a cijeli Drugi svjetski rat bio je - namješten.  

Tvrdi tako autor Greg Hallet, autor knjige 'Hitler je bio britanski agent', pozivajući se na memoare Führerove šogorice Bridget koja je boravak u Engleskoj spomenula u svojim memoarima objavljenima 1979., 10 godina nakon njezine smrti. 

Hitler Was a British Agent

U memoarima šogorica piše kako je Adolf Hitler izgledao potpuno drugačije nakon što je poslije obuke posjetio nju i njezinu obitelj. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Djelovao je bolesno. Stalno je čitao, ali ne knjige nego pamflete na njemačkom jeziku. Ne znam što je u njima pisalo niti odakle mu - piše Bridget, a Hallet tvrdi da je riječ o uputstvima za obuku. 

Hitler radio za iluminate?

Kada kaže da je bio britanski agent, Hallet zapravo tvrdi da je radio za iluminate, masonski kult super bogatih bankara koji kontroliraju mrežu kartela sa sjedištem u Londonu. 

Hallet u svojoj knjizi objašnjava brojne neočekivane obrate u Drugom svjetskom ratu. Primjerice, zašto je Hitler dozvolio da 335.000 savezničkih vojnika pobjegne u Dunkerqueu. Trijumf nacista 1940. bio je kao kraj prve runde, a iluminati nisu namjeravali pobjedu prepustiti nacistima. 

EXPRESS

U ljeto iste godine, kada su nacisti kontrolirali Europu i kada je Velika Britanija bila u lošem stanju, šef nacističke obavještajne službe rumunjskom je ministru vanjskih poslova rekao da ostane neutralan jer ''Engleska treba dobiti rat''. Isto je, navodno, poručeno i španjolskom generalu Francu. 

Pravio se da ne zna za carstvo Rothschilda

Pitanje kojim se Hallet bavi je i kako to da su svi znali da židovska bankarska obitelj Rothschild kontrolira Englesku i S.A.D., a Hitler kao da se pravio da to ne zna. Logičnije bi bilo, piše Hallet, da je Hitler stoga prije napao Englesku nego Njemačku.  

Postojala su brojna pitanja na koje nije postojao logičan odgovor, poput zašto je Japan napao S.A.D. umjesto da napadne Rusiju, zašto nacisti nisu shvatili da su njihove komunikacije probijene, zašto Hitler nije osvojio naftna polja Rusije i Bliskog istoka kada je imao priliku. Odgovor na sva ta pitanja, piše Hallet, sada je jasan - rat je bio namješten. 

Hitlerov djed je pripadao dinastiji Rothschild?

Hallet piše i da je Hitlerov djed bio Nathan Mayer Rothschild s kojim je Maria Schicklgruber začela Adolfova oca Aloisa dok je bila sluškinja u Rothschildovoj rezidenciji u Beču. Tvrdi da je začet tijekom od sotonskih rituala silovanja. 

Rothschildi su mogli vjenčavati žene samo unutar šire obitelji tako da su imali mnogo izvanbračne djece koja su djelovala kao anonimni agenti. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 170
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.