Obavijesti

Promo sadržaj

Hladne, zdrave činjenice: ION generation iz Gorenja

Hladne, zdrave činjenice: ION generation iz Gorenja
4

Zašto svježe voće i povrće ponekad izgleda loše samo nekoliko dana nakon što ste ga kupili? Poželite imati vrt gdje biste mogli jednostavno uzeti dobru svježu hranu kada biste to poželjeli. Oni koji to mogu prilično su sretni – ali što je s nama ostalima?

Prava temperatura na pravome mjestu

Nešto stvarno važno, što biste morali znati o hrani je ovo: presudan je način kako pohranjujete hranu u svoj hladnjak. Prvo, nema takvog mjesta koje bi bilo idealno za sve namirnice. Svakoj je potreban njezin vlastiti poseban okoliš. Gorenje je stoga stvorilo pametan hladnjak koji pruža savršenu, stabilnu mikroklimu svakoj namirnici ponaosob.

Napredna senzorska tehnologija pomaže stvoriti stalan, idealan okoliš unutar hladnjaka temeljen na korisnikovim potrebama i navikama. Konstantna temperatura i razina vlage održavaju hranu dulje svježom i zdravijom – veća korist, manji gubitak.

Uđite u Gorenje ION generation hladnjak koji upotrebljava napredan MultiFlow 360° sustav usklađivanja zraka, vlage i temperature. Zahvaljujući 14 ventilacijskih otvora, na svakoj se polici održava jednaka temperatura tako da nema opasnosti od smrzavanja hrane u hladnjaku. U kombinaciji s tehnologijom IonAir to omogućava idealan okoliš, prirodnu mikroklimu svoj vašoj svježoj hrani. Sustav MultiFlow uvodi zrak kroz brojne ulazne otvore i omogućava njegovo kruženje po cijeloj unutrašnjosti aparata dok IonAir unosi u hladnjak anione – sićušne prirodne pročistače zraka koji pribavljaju svježi, kisikom bogati zrak.

Također biste trebali znati da temperatura unutar hladnjaka mora ostati upravo iznad 0 °C kako bi hrana ostala zdrava. Nova generacija hladnjaka Gorenje upotrebljava izuzetnu tehnologiju AdapTech hlađenje, prvi program za hladnjak s pravom memorijom koji bilježi koliko se često otvaraju i zatvaraju vrata hladnjaka i prema korisniku prilagođava ključna svojstva hlađenja. Što to ustvari znači? To znači da će vaš hladnjak zapamtiti kada ga obično otvarate i da će u skladu s tim automatski pojačati hlađenje. To je dobro iz dva razloga: prvo, na hranu ne utječe negativno povećanje temperature kada su vrata otvorena i drugo, temperatura u hladnjaku ostaje niska i konstantna.

S hladnjacima Gorenje nove ION generacije prestat ćete rasipati hranu i imat ćete stalno svježe i zdrave namirnice. To je savršeni način održavanja svoje hrane – i svojega tijela – u najboljoj mogućoj formi.

Zdrava zona u kojoj se hrana osjeća dobro

Ladica ZeroZone je baš onakva kakva se čini – ladica s konstantnom temperaturom oko 0 ˚C, savršena za pohranjivanje mesa i ribe budući pomaže sačuvati sve njihove prirodne sokove i hranjive tvari. Hrana u ladici ZeroZone ostaje svježa do tri puta dulje nego obično, zaštićena je od štetnih bakterija a nudi se u naprednim ION generation modelima.

Na sličan način, ladica FreshZone održava hranu svježom pri konstantnoj temperaturi od oko 3 °C te je idealna za pohranjivanje voća i povrća. Ladica FreshZone smještena je u donjem dijelu hladnjaka koji je i najhladnije mjesto u hladnjaku i može se naći i u osnovnim ION generation modelima. Hrana se ovdje osjeća dobro jer su njena svježina, prirodan miris i boja sačuvani do dva puta dulje nego obično.

Za kraj, sustav NoFrost Plus, za sve namirnice u zamrzivaču osigurat će zamrzavanje hrane bez nepotrebnog stvaranja leda i inja što će osigurati manju potrošnju električne energije, bolju preglednost namirnica u zamrzivaču i više slobodnog vremena jer neće biti potrebno ručno odleđivanje zamrzivača.

Gorenje daruje! U razdoblju od 08.06. – 20.07. kupite jedan od odabranih modela Gorenje NoFrost hladnjaka, prijavite svoj račun i na kućnu adresu dobivate vrijedan poklon – multipraktik ili rezalicu! Požurite na www.gorenje.hr za više informacija.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu