Obavijesti

News

Komentari 5

Horor majke: 'Gledao je kroz prozor, htio je oteti mog sina!'

Horor majke: 'Gledao je kroz prozor, htio je oteti mog sina!'
1

Sharnice je primijetila da joj se kćer jako smije u dnevnom boravku pa je otišla provjeriti o čemu se radi. Vidjela je kako ju kroz prozor gleda čovjek koji se predstavio kao socijalni radnik

VIDEO

Majka dvoje male djece, Sharnice Dwyer iz Ashfielda u Engleskoj, više se ne usudi izvesti svoju djecu u park nakon što joj je stranac pokušao oduzeti desetomjesečnog sina. 

Naime, u nedjelju ujutro je čula svoju jednogodišnju kćer Skylu kako se smije jače nego inače u dnevnoj sobi. Otišla je pogledati što radi, a na pozoru je vidjela muškarca koji je promatrao unutrašnjost kuće. 

Kada ga je pitala tko je on, rekao joj je da je socijalni radnik. Nije mu vjerovala, pa joj je pokazao mobitel na kojem je bila njezina adresa i ostali podaci. 

- Pitao me jesu li to moji podaci, a zatim da su ga poslale vlasti da joj oduzme sina - rekla je Sharnice za The Sun. Viknula je na muškarca da ne da svoga sina, nakon čega je on otišao preko puta ulice i krenuo telefonirati. Kako je rekla Sharnice, vidjela ga je kroz prozor da upire prstom u njezinu kuću i razgovara na telefon. 

U šoku je zato što netko zna njezine podatke i da ima malog sina. 

- Bolesno je to što ne znam koliko je dugo taj čovjek stajao i gledao kroz moj prozor u moju malu kćer. Ona je u tom trenutku bila na najsigurnijem mjestu, kući - rekla je. 

- Nije nikako mogao znati da imam malog sinčića, jedino ako me promatrao - dodala je te istaknula kako njezinog supruga u vrijeme incidenta nije bilo doma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk