News

Komentari 4

Horor u supermarketu: Jedna žena ubijena, nekoliko ranjenih

Horor u supermarketu: Jedna žena ubijena, nekoliko ranjenih

Trosatni incident u trgovini mješovite robe Trade Joe u Los Angelesu okončan je tako da je muškarac priveden. U mahnitom divljanju 28-godišnjeg osumnjičenika poginula je jedna žena...

Nakon talačke krize koja je između naoružanog muškarca i policije trajala satima u jednom supermarketu u Los Angelesu jedna je žena smrtno stradala, objavili su dužnosnici.

Trosatni incident u trgovini mješovite robe Trade Joe u Los Angelesu okončan je tako da je muškarac priveden, navela je losandželeska policija.

Privedeni muškarac prethodno je pucao na svoju baku i na mladu djevojku te potom pobjegao u bakinom automobilu, s kojim se zabio u neposrednoj blizini trgovine, javio je CNN.

Nakon što je ispalio više hitaca na policajce koji su ga gonili, mladić je upao u trgovinu i zabarikadirao se, napisala je na Twitteru policija. 

Između 40 i 50 ljudi našlo se u klopki unutar trgovine, objavio je list Los Angeles Times. Kako je za list izjavio jedan od svjedoka, 'meci su letjeli posvuda u prednjem dijelu trgovine i preko parkirališnog dijela'.

Napadač je pritom uzeo više talaca, navela je policija.

Kriza je okončana tako što je napadač izišao iz trgovine, dopustio da mu policija stavi lisice i bio odveden u pritvor. 

Prema navodima Los Angeles Timesa, napadač je prije incidenta u trgovini ispalio u svoju baku najmanje sedam metaka. Druga žena, čiji identitet nije poznat, preminula je od ozlijeda.