Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

"Horvatinčić laže. Nije nudio odštetu, nego je sam tražio..."

Federico Salpietro, sin talijanskih supružnika koji su 2015. poginuli u naletu Horvatinčićeva glisera, demantira tvrdnje kako im je poduzetnik nudio odštetu

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Gospodin Horvatinčić kazao je kako je bio spreman meni i mojoj sestri isplatiti odštetu. Ovim putem želim naglasiti da nam nikada nije ponudio konkretan iznos novca. On ima broj mog računa, a moji su mu odvjetnici rekli da ponudi određeni iznos što on nikada nije učinio, kazao je Federico Salpietro za Novu TV uoči izricanja presude u petak, javlja Dnevnik.hr.

Salpietro tvrdi kako je Horvatinčić lagao i na sudu.

- Kako čovjek koji uporno laže može biti iskren kad govori o „sinkopi“ koja je po svojoj definiciji nedokaziva. Da je Horvatinčić nevjerodostojan svjedoče činjenice da je odmah nakon nesreće nacrtao njenu skicu, da je izjavio kako su svi brodski sustavi bili pokvareni te da je moje roditelje pokušao upozoriti mahanjem - kazao je Talijan.

Horvatinčić je na sudu kazao da nikada nije tražio njega i njegu sestru novac, ali, priča Salpietro, postoji dokument koji dokazuje da je Horvatinčić tražio 214.397,30 eura odštete za svoje plovilo.

U srijedu je Tomislav Horvatinčić na sudu kazao da je u više navrata pokušavao ublažiti nesreću dogovorom s oštećenima. Smatra da nije kriv.

- Svima se može dogoditi prometna nesreća, no ja sam ovdje izubijan već sedam godina kao monstrum - kazao je.

U petak će se izreći presuda.

Možda vas zanima i ovo:
Message