Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

House-duo PEZNT uskoro objavljuje album prvijenac

House-duo PEZNT uskoro objavljuje album prvijenac
1

Hrvatski house-duo svjetskog kalibra - PEZNT uskoro objavljuje iščekivani studijski album! Naslova "Paid In Full" izdanje će svjetlo dana ugledati 29. studenog putem Blacksoul Music etikete

VIDEO

Uoči objave albuma otkriven je niz interesantnih detalja – od iznimnog popisa gostiju do naslovnice koja krasi izdanje.

Prvijenac "Paid In Full" donosi ukupno 10 novih pjesama koje su PEZNT, točnije Tom Pasanec Blacksoul i Dejan Marković Mark de Line, kreirali u periodu od posljednje dvije godine, s namjerom da stvore emotivan, iskren i kompleksan album, na razini svjetske glazbene produkcije.

U radu na izdanju pripomogli su im cijenjeni glazbenici - Davor "Daga" Devčić i Zvonimir Dusper "Dus", koji su im omogućili da izdanje bude odsvirano uživo, a ne samo programirano, kako bi dobilo soulful i groove atmosferu, dok je za mastering zaslužan Gregor Zemljič. Osim glazbeno, spomenuti Zvonimir Dusper “Dus” ujedno je i ko-autor dviju pjesama na albumu - “Be Somebody” i “Red & Blue”.

Uz njih, na albumu su sudjelovali i rapperi, pjevači te tekstopisci iz čitavog svijeta, a ime koje svakako plijeni pažnju na tom popisu je Masta Ace, legenda stare brooklynske škole hip-hopa, koji gostuje u "Bad Girls". Uz njega, tu je i talentirani rapper iz Washington DC-a – Born I, koji je gost u zamjećenom singlu "Doin' My Thing" te u "Yours", koja otvara album. Zatim, tu su i Divine Essence i James Curd iz SAD-a, londonski autor i producent s adresom u Dubaiju – Shyam P, danski kantautor Gregers, koji je s njima već kreirao i hit-izdanje "Toxic Love" te njegov sunarodnjak, pop/house zvijezda Andy Rod

Album uz izvrsnu glazbu sa sobom nosi i kreativno vizualno rješenje, za koje je zaslužan jedan od najboljih hrvatskih strip-crtača – Dalibor Talajić, poznat po svom iznimnom radu za Marvelove stripove. Uz netom predstavljenu naslovnicu albuma, on je ujedno kreirao i čitavo vizualno rješenje fizičkog izdanja koje će krasiti i korice vinilnog formata, što će albumu "Paid In Full" dati i svojevrsnu kolekcionarsku vrijednost.

Izdanje je najavljeno singlovima "Doin' My Thing" čiji Gettoblaster remix je zasvirao i u eteru svjetskog Beats 1 radija Apple Musica te "Japanese Disco", a uz potpuno novi materijal, kao bonus pjesme bit će objavljeni i uspješni singlovi "Toxic Love" i "Pelin", prethodno objavljeni za cijenjene svjetske etikete Defected Records i Strictly Rhythm te singl "Burek", clubbing hit-singl iz 2017. godine. Album će biti dostupan u tri različite verzije – digitalno, kao dvostruki 'special-edition' vinil te u obliku audio-kazete.

"Ovo nije standardni house album, već izdanje koje će biti kombinacija glazbe koju volimo slušati i stvarati", otkrivaju Blacksoul i Mark de Line, dvojica iskusnih producenata s dugogodišnjim samostalnim karijerama, koji su PEZNT priču započeli 2015. godine, na inicijativu Blacksoula.

Već 2016. predstavili su se izdanjem na poznatoj Toolroom etiketi Marka Knighta. Od tada su autorski materijal i remixeve objavili za priznate svjetske diskografske kuće (Dirtybird, Strictly Rhythm, Defected, Atlantic Records / Big Beat, Universal Music…), dosegnuli visoke pozicije na top-listama relevantnih platformi elektroničke glazbe – Beatporta i Traxsourcea te na spomenutom Traxsource-u zauzeli pozicije #11 Top 100 House Artists of 2018 i #14 Top 100 Artists of 2018, u društvu imena kao što su: Mousse T, Louie Vega, Purple Disco Maschine... Također, u svibnju ove godine zaputili su se i na svoju prvu prekooceansku turneju, u Australiji i na Baliju, a s obzirom na izvrsnu reakciju tamošnje publike, na isto mjesto se vraćaju već početkom sljedeće godine.

Debitantski album "Paid In Full" PEZNT objavljuju 29. studenog ove godine za Blacksoul Music etiketu, a u nastavku pronađite detaljan popis pjesama, sa svim gostujućim imenima.

"Paid In Full" - popis pjesama i gostiju:
01. PEZNT feat Born I - Yours
02. PEZNT & Dus feat Shyam P - Be Somebody
03. PEZNT feat Born I- Doin' My Thing (Album Version)
04. PEZNT feat Shyam P - Need You Now
05. James Curd & PEZNT feat Nah Man - Japanese Disco (Upgrade Mix)
06. PEZNT feat Masta Ace - Bad Girls
07. PEZNT & Dus ft Gregers - Red & Blue
08. PEZNT - Burek
09. PEZNT feat Divine Essence - Deep Down Inside
10. PEZNT feat Andy Roda - Dance On
11. Bonus Track - PEZNT feat. Gregers - Toxic Love (Original Mix)
12. Bonus Track - PEZNT - Pelin

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve