Obavijesti

News

Komentari 0

HP će mirovine dostavljati na privremene adrese korisnika

HP će mirovine  dostavljati na privremene adrese korisnika
1

HP organizirat će isplatu prema informacijama o privremenom boravištu primatelja. U slučaju da nema privremene adrese, mirovine se mogu preuzeti u Vinkovcima

VIDEO

Iz Hrvatskih pošta priopćili su kako su uveli posebnu proceduru isplate mirovinskih i socijalnih primanja za primatelje na područjima pogođenim poplavama. Iako je dostava otežana i dio poštanskih ureda ne može raditi, svi korisnici kojima se mirovinska i socijalna primanja dostavljaju na kućne adrese moći će ih primiti.

Hrvatska pošta organizirat će isplatu sredstava prema informacijama o privremenom boravištu pojedinog primatelja, koje je dobila od Kriznog stožera. Mirovine koje nisu uručene na privremene adrese korisnicima smještenim u Vukovarsko-srijemskoj županiji moći će se preuzeti u Poštanskom uredu 32100 Vinkovci, M. A. Reljkovića 7, do 25. u mjesecu.

Primatelji za koje Krizni stožer nema informaciju o adresi privremenog smještaja mogu u najbližem poštanskom uredu, bilo gdje u Hrvatskoj, zatražiti da im se sve pošiljke i uputnice dostavljaju na adresu privremenog smještaja. Podnošenje zahtjeva primatelja u vezi s uručenjem pošiljaka te poštarina za nadoslanje po pojedinačnoj pošiljci ili uputnici ne naplaćuje se.

Primatelji s područja ugroženih poplavom mogu i bez podnošenja pisanog zahtjeva, u bilo kojem poštanskom uredu zatražiti da im se, nakon osiguranja sredstava za isplatu mirovina, isplate mirovinska primanja. U svim slučajevima obvezno je imati dokument za osobnu identifikaciju.

U poplavom pogođenim područjima onemogućen je rad sljedećih poštanskih ureda: 32256 Strošinci, 32259 Gunja, 32260 Gunja, 32262 Račinovci.

Telefonski broj Sektora za korisnike Hrvatske pošte: 072 303 304. Kontakti Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, tel. broj za pozive iz Hrvatske: 0800 4595, tel. broj za pozive iz inozemstva: +385 1 4595 011.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.
Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!
S PRVOG KATA

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!

Policija iz Našica jutros oko 7 sati je pokušala realizirati dovedbeni nalog koji je Županijski sud u Osijeku raspisao za 47-godišnjakom kojeg je trebalo dovesti u Zatvor u Zagrebu