Obavijesti

Promo sadržaj

HPB akcija stambenih kredita u vašoj najbližoj poslovnici

HPB akcija stambenih kredita u vašoj najbližoj poslovnici
1

S obzirom da se još uvijek ne prognozira veći rast cijena tržišta nekretnina u naredne tri godine, ovo je pravo vrijeme ako razmišljate o kupnji stana ili adaptaciji/nadogradnji postojećeg stambenog prostora

U slučaju kada ne raspolažete gotovinom, a želite iskoristiti povoljnu priliku ili jednostavno trebate zamijeniti dotrajali crijep na krovu, vjerojatno ćete razmatrati i mogućnost podizanja nekog od stambenih kredita koji se nude na hrvatskom bankarskom tržištu.

HPB iz svoje akcijske ponude izdvaja dugoročni namjenski stambeni kredit u kunama uz valutnu klauzulu u eurima s kombinacijom fiksne i promjenjive kamatne stope uz rok otplate od 24 do 360 mjeseci.

Ovaj kredit ćete prvih 5 godina otplaćivati uz fiksnu kamatnu stopu u iznosu od 3,30%, a ostatak perioda otplate kredita kamatna stopa bit će promjenjiva i iznositi 3,30% + 6-mjesečni NRS1 za euro.

Za kupnju ili gradnju stana, kuće, garaže ili parkirnog mjesta, HPB nudi kredit u visini od 10.000 – 265.000 eura, a za adaptaciju, dovršenje ili dogradnju postojeće nekretnine na raspolaganju vam je kredit u rasponu od najmanje 10.000 eura do najviše 70.000 eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

S obzirom da izrada elaborata procjene nekretnine čini znatnu financijsku stavku, sve buduće korisnike razveselit će vijest kako uz ovu akcijsku ponudu HPB do 31.05.2017. godine  u cijelosti podmiruje trošak izrade elaborata i ne obračunava naknadu za obradu kredita.

Također treba spomenuti kako se ova vrsta stambenog kredita može koristiti i u svrhu otplate stambenih kredita odobrenih u drugim bankama.

Uz stambene kredite Hrvatske poštanske banke nikada nije bilo lakše biti svoj na svome! Više informacija potražite na linku ili dogovorite sastanak u najbližoj poslovnici.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača
Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.