Obavijesti

News

Komentari 7

Danijel Sertič želi u slovenski parlament: Čak ima i pjesmu...

Danijel Sertič želi u slovenski parlament: Čak ima i pjesmu...
1

Slovenac hrvatskih korijena Danijel Sertič (41) odlučio je ući u slovenski parlament. Kako bi biračima ponudio nešto drugačije, snimio je pjesmu

VIDEO

Pjesma je do sad imala oko 20.000 pregleda i siguran sam da ću tako najbolje poslati poruku svojim biračima. Objavio sam je prije pet dana. Želim u parlament jer smatram da mogu Sloveniji donijeti puno dobroga. Nisam menadžer niti sam u politici zbog novca, a plaća u parlamentu bi mi bila manja nego što je imam sada, objašnjava Danijel Sertič (41), proizvođač čokolade u Kopru. Politikom se bavi već desetljećima. Kaže kako ga je otac '94 upisao u stranku Janeza Janše iz koje je sam izašao 2011. godine jer, tvrdi, ondje nije bilo demokracije.

POGLEDAJTE VIDEO:

PREMIERNO !!!!!!!!! Objavljam pesem, za katero sem sam napisal besedilo. Zapel in uredil glasbo pa VELIK umetnik Igor Mikolič. Igor hvala, da si jo zapel in spoznal, da je besedilo iskreno. Kampanjo se lahko gremo tudi z glasbo🎼🎵🎶🎸 Iskrena hvala za vsak vaš všeček !!😊💙💚#SertičMisliResno

Posted by Sertič Danijel, kandidat Nove Slovenije - NSi on Monday, 21 May 2018

Odlučio je pristupiti kršćanskim demokratima Nova Slovenija koja trenutačno u parlamentu ima šest zastupnika, a nada se kako će im se i on pridružiti nakon republičkih izbora 3. lipnja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Pjesmu sam snimio krajem veljače. Ondje ljudima objašnjavam da dobar političar nije osoba s visokim obrazovanjem poput doktora ili profesora, nego je važno željeti promijeniti stvari na bolje. Upravo sam to spreman učiniti baš ja. A spominjem i suprugu koja mi govori da je politika prljava i da se u to ne bih trebao upuštati. Ona me podupire u svemu što radim, ali kaže da je politika gubljenje vremena – smije se Sertič.

Otac je dvoje djece, ima kćer od 20 i sina od osam godina. Majka mu je Zadranka, a otac iz Plitvičkih jezera. Rodio se i odrastao je u Sloveniji pa se osjeća kao Slovenac, iako voli Hrvatsku u kojoj je proveo djetinjstvo, osobito u Zadru. Po struci je prehrambeni tehničar.

- Vjerujem da će moja pjesma stranci sigurno donijeti još koji glas na izborima. Ako dobijemo 12 posto, sigurno ulazim u parlament i veselim se izazovima koji su ispred mene. Tada će se pokazati da sam drugačiji političar od onoga na što su ljudi navikli. O tome svjedoči i moja kampanja, jer eto, ja iz srca i iskreno pjevam o boljitku zemlje, dok si drugi bacaju kamenje pod noge – zaključio je Sertič.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović