Obavijesti

News

Komentari 18

Hrvati na saslušanju u Crnoj Gori: Pili su za vrijeme leta?!

Hrvati na saslušanju u Crnoj Gori: Pili su za vrijeme leta?!
1

Radi se o po četiri državljanina Hrvatske, Crne Gore, BiH i jednom državljaninu Srbije koje je posada zrakoplova prijavila da su pušili i pili tokom leta, kaže tajnik crnogorskog MUP-a

VIDEO

Crnogorska policija je u petak, po slijetanju aviona s 317 pomoraca iz regije koji su s Barbadosa doputovali u Podgoricu, saslušala njih 13 jer nisu poštivali pravila ponašanja u zrakoplovu, a među njima su i četiri državljana Hrvatske. 

Neki mediji u regiji ranije su objavili da je nakon slijetanja zrakoplova s Barbadosa na podgorički aerodrom policija privela 15 crnogorskih mornara je su se tijekom leta ponašali bahato, odnosno da su pušili i pili alkohol te je gotovo došlo do sukoba između kabinskog osoblja i pojedinih putnika nakon što su im oduzete cigarete i alkohol.

Kako je priopćio državni tajnik u crnogorskom ministarstvu unutarnjih poslova Dragan Pejanović radi se o po četiri državljanina Hrvatske, Crne Gore, BiH i jednom državljaninu Srbije koje je posada zrakoplova prijavila da su pušili i pili tokom leta.

- Policija je nakon slijetanja u suradnji s posadom identificirala 13 putnika, od kojih su četiri crnogorska državljanina, četiri državljanina Hrvatske, četiri državljanina Bosne i Hercegovine i jedan državljanin Republike Srbije. Te osobe su dovedene u policijsku stanicu na aerodromu gdje je obavljen razgovor sa njima, a uzete su izjave i od stjuarda i stjuardese koji su rekli da se ovi građani nisu pridržavali pravila koja važe prilikom letenja - rekao je Pejanović istaknuvši da na kabinskom osoblju nije bilo vidljivih povreda, niti su stjuard i stjuardesa ukazivali na bilo koju vrstu fizičkog kontakta, osim na nepoštivanje pravila koja važe na letu.

Nakon što su uzete izjave, crnogorski pomorci upućeni su u karantenu dok je 177 državljana zemalja regije autobusima prebačeno do graničnih prijelaza Crne Gore s Hrvatskom, Bosnom i Hercegovinom, Srbijom i Albanijom.

Zrakoplovom koji je doletio sa Barbadosa kući su se vratili pomorci koji su plovili na kruzerima sestrinskih kompanija „Royal Caribbean" i „Celebrity Cruises". Među njima su 143 crnogorska pomorca, 89 hrvatskih, 37 bosanskohercegovačkih, 26 srpskih, i 25 albanskih mornara koji su zbog izbijanja pandemije Covida-19 ostali blokirani na brodovima u lukama Sjeverne i Središnje Amerike.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca