Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
10 komentara

Hrvati spremni pomoći Albaniji u spašavanju nakon potresa

Ukoliko ponuđena pomoć bude prihvaćena timovi su spremni u najkraćem roku krenuti na put, a dolaskom na teren samodostatani su minimalno 72 sata

10 komentara

Hrvatska gorska služba spašavanja ponudila je pomoć albanskim službama zaštite i spašavanja zbog jakih potresa koji su zatresli zemlju ranije u utorak. 

Na raspolaganje su stavljeni HGSS-ovi potražni timovi sa psima, zapovjedno vozilo, voditelji potraga i kompleksnih akcija spašavanja, dronovi i svi ostali resursi za traganje i spašavanje koje HGSS posjeduje.

GRAĐANI U PANICI Najjači potres u Hercegovini u 92 godine: Dvoje ozlijeđenih

Ukoliko ponuđena pomoć bude prihvaćena timovi su spremni u najkraćem roku krenuti na put, a dolaskom na teren samodostatani su minimalno 72 sata.

Spremni i zagrebački vatrogasci 

Za pružanje pomoći u pretraživanju i spašavanju u Albaniji spreman je i Zagreb. 

VIDEO SPAŠAVANJA Dječaka prikliještile ruševine stravičnog potresa u Albaniji

- Temeljem zapovijedi glavnog vatrogasnog zapovjednika Republike Hrvatske, dva tima profesionalnih vatrogasaca iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba specijalizirana za spašavanje iz ruševina, stavljena su na raspolaganje Republici Hrvatskoj za potrebe pružanja pomoći Albaniji, ukoliko takva pomoć bude zatražena - poručili su iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message