News

Komentari 7

Hrvatica se zaljubila i uhodila talijanskog svećenika tri godine

Hrvatica se zaljubila i uhodila talijanskog svećenika tri godine

Žena je s vremenom postala previše opsjednuta svećenikom. Stalno ga je uhodila, slala mu poruke, zvala ga na mobitel, prikupljala razne informacije. Slala mu je i pisma. Uvijek je dolazila na njegove mise

Hrvatica (47) s prebivalistem kod Ravenne u Italiji najmanje tri godine je uhodila svećenika te mu slala ljubavne poruke.

Svećenik se zbog žene koja ga je uhodila čak povukao u samostan, no ona nije odustala. Prijavio ju je 10. srpnja.

Žena je uhićena 26. srpnja nakon što je nakon mise pozvonila svećeniku na vrata samostana. Zaustavila ju je policija. Određen joj je kućni pritvor, zabranjeno joj je kontaktiranje svećenika bilo kojim sredstvom te približavanje svećeniku bliže od 500 metara, piše Occhionotizie.

- Volim ga jako, cijelim svojim srcem - rekla je 47-godišnja žena, prije nego što joj je sutkinja Andrea Chibelli izrekla kaznu.

Sve je počelo 2018. godine kada je svećenik bio župnik u Lugu, gradu u Ravenni. Svećenik je uvijek odbijao njene zahtjeve, što potvrđuju poruke.

- Pokušao sam izdržati, uvijek sam je savjetovao. Nisam zadovoljan ovim ishodom, no sretan sam što se sada može pobrinuti za sebe - rekao je svećenik.

Žena je s vremenom postala previše opsjednuta svećenikom. Stalno ga je uhodila, slala mu poruke, zvala ga na mobitel, prikupljala razne informacije. Slala mu je i pisma. Jednom je iznajmila i apartman iznad svećenikovog i uvijek dolazila na mise koje je on vodio.

Suđenje za ženu zakazano je za kraj rujna.

Najčitaniji članci