Obavijesti

Promo sadržaj

Kako uklanja prištiće hrvatska YouTube zvijezda Nika Ilčić?

Kako uklanja prištiće hrvatska YouTube zvijezda Nika Ilčić?
1

Najveća Youtube zvijezda u Hrvatskoj, Nika Ilčić (poznata i pod nadimkom »xFabNiksx«) od malena ima velikih problema s prištevima

Nika, koju u ovom trenutku na Youtube-u prati više od 227.000 pratitelja, zato je odlučila snimiti jedan od svojih »pametnijih« videa, s kojim želi pomoči svim tinejdžerima koji bi htjeli ukloniti prišteve i akne te podići samopouzdanje. 

Nika Ilčić je svjesna da ima velik utjecaj na mlade ljude i da će je oni prije poslušati nego svoje roditelje, zato kako sama kaže mora jako paziti na to kakve savjete im daje o životu, ljubavi, odnosima pa i kozmetici…

Kako se i sama več nekoliko godina bori s problematičnom kožom i prištevima, isprobala je stotine različitih tretmana, no nijedan nije bio toliko dobar da bi zaslužio pohvalu na njezinom popularnom Youtube ili Instagram profilu. Sve dok se nije odlučila isprobati komplet španjolske profesionalne kozmetike koja ju je oduševila do te mjere da joj je posvetila cijeli video, kojega možete pogledati i ovdje:

Nika Ilčić tako se pridružila velikom broju mladih koje je oduševila PostQuam kozmetika za njegu lica. Prije nje je u Hrvatskoj svoje pozitivno mišljenje u PostQuam kompletu protiv prištića iznio i Marko Vuletić, još jedan hrvatski influencer, kojeg na Youtube-u prati više od 155.000 pratitelja:

Istražili smo zašto je PostQuam kozmetika tako popularna i u čemu se razlikuje od drugih sličnih proizvoda.

PostQuam Cosmetics je svjetski poznata tvrtka koja djeluje u 65 država i još prije par godina njihove je proizvode bilo moguće kupiti samo u vrhunskim kozmetičkim salonima i direktno na njihovoj stranici gdje su i cijene bile – profesionalne. No nemate razloga za brigu – čitajte dalje i iskoristite današnji popust od čak 62%.


PostQuam se odlučio približiti i onima koji si ne mogu priuštiti profesionalnu kozmetiku te je započeo suradnju s lokalnim distributerima koji vam omogućavaju da te iste proizvode naručite po puno povoljnijim cijenama direktno iz Hrvatske!

U Hrvatskoj su otvorili stranicu www.Pristici.com na kojoj možete kupiti cijeli njihov komplet ili samo jedan od proizvoda po akcijskim cijenama. Time žele omogućiti da su njihovi proizvodi zaista dostupni svima i da će pomoću njihovih fantastičnih proizvoda puno mladih uspjeti riješiti svoje probleme s aknama i prištevima. 


Komplet dakle možete naručiti preko stranice www.Pristici.com ili telefona 01 777 6827 – ispunite sebi ili svojim najmilijima želju da novu godinu započnu bez briga o izgledu svog lica te naručite komplet PostQuam kozmetike protiv prišteva odmah – po akcijskoj cijeni i sa besplatnom poštarinom! 

Ne zaboravite – ako je komplet pomogao stotinama tisuća mladih po cijelom svijetu, nema razloga da ne bi pomogao i vama!

Danas svim čitateljima kod kupnje kompleta pripada čak 62% popust i besplatna poštarina! Brzo posjetite stranicu www.Pristici.com i iskoristite ovu posebnu blagdansku akciju!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti
PROMO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti

Hrvatska je zemlja bogate povijesti, spektakularne prirode i nevjerojatnih prizora koji ostavljaju bez daha

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca
PROMO

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca

Incijativa „Financije za nove generacije" ključan je korak u osnaživanju financijske pismenosti i poduzetničkog duha među mladim generacijama u Hrvatskoj
Hrebak: 'Grad Bjelovar prvi će u Hrvatskoj koristiti geotermalnu energiju za svoje potrebe'
PROMO

Hrebak: 'Grad Bjelovar prvi će u Hrvatskoj koristiti geotermalnu energiju za svoje potrebe'

Do sada se nitko nije upustio u ovako velik i opsežan posao, koji je usto dugotrajan te vrlo skup, rekao je bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak te dodao da tek sad očekuje ekspanziju investicija i ulaganja u Bjelovar